aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΠΟΕΛ: Προτεραιότητα στους Κύπριους

Πολύ πιο νωρίς άρχισαν οι κινήσεις προγραμματισμού στον ΑΠΟΕΛ, αφού η αρχή έγινε με την πρόσληψη του Γιώργου Στυλιανίδη ως βοηθός προπονητή και θα είναι συνεργάτης του Τόνι Κωνσταντινίδη. Αυτό καθώς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ήδη οι γαλαζοκίτρινοι ξεκίνησαν τις ενέργειες στελέχωσης του ρόστερ με το οποίο θα παρουσιαστεί κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η ομάδα.

Πριν όμως αναφερθούμε στα συγκεκριμένα ζητήματα που υπάρχουν, πρέπει να σημειώσουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ, θα παρουσιαστεί αρκετά ενισχυμένο στη νέα χρονιά, μιας και είναι ειλημμένη η απόφαση αύξησης του προϋπολογισμού. Τι συμβαίνει λοιπόν τώρα στον ΑΠΟΕΛ; Επαφές με Κύπριους παίκτες μιας και θα ενισχυθεί αρκετά το ντόπιο στοιχείο στην ομάδα, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό για ποιους παίκτες ενδιαφέρεται ο ΑΠΟΕΛ.

Όσον αφορά στο υπάρχον ρόστερ, αυτήν τη δεδομένη στιγμή, δυο είναι οι παίκτες που σίγουρα θα φοράνε και του χρόνου τη γαλαζοκίτρινη φανέλα (Κούνας, Κοιλαράς) ενώ σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και τι θα γίνει με τον Μύθιλλο, μιας και ο νεαρός άσος ταλαντεύεται μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας για το που θα σπουδάσει.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται όπως πάρουν προαγωγή στην πρώτη ομάδα 1-2 παίκτες από την εφηβική. Σημειώνεται τέλος ότι από τη στιγμή που ένας τουλάχιστον Κύπριος παίκτης θα πρέπει να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, αυτός είναι ένας επιπρόσθετος (όσο και σημαντικότατος) λόγος για τον οποίο στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να ενισχύσουν όσο γίνεται, το ντόπιο στοιχείο.

Μετά από όλα αυτά, εύκολα εξάγει κανείς το συμπέρασμα ότι με το που θα συμπληρωθεί το υλικό από Κυπριακής πλευράς, στον ΑΠΟΕΛ θα βάλουν… πλώρη για τη στελέχωση με τους ξένους παίκτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ