aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πρότεινε τον Μούσα Αλ-Τααμάρι σε βελγικές ομάδες ο Μπόρκελμανς

ΑΠΟΕΛ: Πρότεινε τον Μούσα Αλ-Τααμάρι σε βελγικές ομάδες ο Μπόρκελμανς

Φαίνεται πως στην προσπάθεια για να πωληθεί ο Μούσα Αλ-Τααμάρι σε ομάδα κάποιου μεγαλύτερου πρωταθλήματος από το κυπριακό… μπαίνει κάπως και ο Βέλγος προπονητής της Εθνικής Ιορδανίας, Φιτάλ Μπόρκελμανς.

Σε μεγάλη συνέντευξή του στη βελγική ιστοσελίδα «Voetbalnieuws.be» πήρε τη συζήτηση στο θέμα του 22χρονου Ιορδανού εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ τονίζοντας πως αρκετοί παίκτης της Εθνικής Ιορδανίας είναι που ενδιαφέρουν κάποιες ομάδες

«Υπάρχουν ορισμένοι τύποι εκεί έξω που μπορούν σίγουρα να αγωνιστούν στη Jupiler Pro League (σ.σ. Α’ Κατηγορία)», είπε σχετικά αναφέροντας πως είναι παίκτης-νικητής και πρόσθεσε: «Τον έχω προτείνει σε μια σειρά από βελγικούς συλλόγους, αλλά κανένας δεν ασχολήθηκε. Θα μπορούσαν να τον προσελκύσουν για $100.000».

Και ακολούθως προστίθεται από τον συντάκτη της συνέντευξης ότι «ο 22χρονος επιθετικός φέτος σημείωσε 3 γκολ και 9 ασίστ σε 34 παιχνίδια στην Κύπρο. Εν τω μεταξύ, ο παίκτης αξίζει ήδη 1,6 εκατομμύρια ευρώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ