aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πρότεινε για κοινό συνδυασμό και αποχώρησε

ΑΠΟΕΛ: Πρότεινε για κοινό συνδυασμό και αποχώρησε

Ακέφαλο έμεινε το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου ΑΠΟΕΛ μετά την παραίτηση του Γιώργου Γεωργίου το πρωί του Σαββάτου. Ο μέχρι χθες πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων πρωτοστάτησε για να εξευρεθεί συναινετική λύση ανάμεσα στους δύο (Πρόδρομο Πετρίδη και Θεόδωρο Κυριακίδη) που διεκδικούν ανεπίσημα ή επίσημα την προεδρία της ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Ο Γιώργος Γεωργίου στην Άτυπη Συνάντηση που έγινε τις προηγούμενες μέρες έθεσε στο τραπέζι την πρόταση κοινού συνδυασμού ώστε να αποφευχθεί η πρώτη εκλογική μονομαχία στην ιστορία της εταιρείας. Η εισήγηση απορρίφθηκε από την πλευρά του Θεόδωρου Κυριακίδη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου δεν είδαν με καλό μάτι την στάση που κράτησε ο κ. Γεωργίου.

Οι διαφωνίες που προκύπτουν ανάμεσα στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου ενόψει της Έκτακτης Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας οδήγησαν τον Γιώργο Γεωργίου στην υποβολή παραίτησης ένα μήνα και μερικές μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στην προεδρία του Σωματείου, διαδεχόμενος τον Κυριάκο Ζιβανάρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ