aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πρωταθλητής με δύο νίκες!

ΑΠΟΕΛ: Πρωταθλητής με δύο νίκες!

«Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε». Ο ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα, προηγήθηκε 2-0 χάρη στα γκολ των Γιάκολις (10’) και Τάαμαρι (45+3’) και άνοιξε τον δρόμο για την πρώτη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα μετά τις 12 Ιανουαρίου.

Οι γαλαζοκίτρινοι δημιούργησαν 13 ευκαιρίες στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, εκ των οποίων οι πλείστες κλασικές. Είχαν εκπληκτικό ποσοστό (72%) κατοχής της μπάλας, η οποία μόνο ανούσια δεν ήταν, αφού «πολιόρκησαν» αρκετά την εστία του Λύτρα που είχε εξαιρετικές επεμβάσεις.

Η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι «καθάρισε» με 4-0 την Νέα Σαλαμίνα «εκτόξευσε» τη διαφορά στο +7 από τον Απόλλωνα και έβαλε (κι άλλη) πίεση στην ομάδα της Λεμεσού που παίζει την Κυριακή (14/4) στο ΓΣΠ με την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Nέα διπλή ατάκα του Πρόδρομου στο ΓΣΠ!

Ακόμα και αν κερδίσει ο Απόλλωνας, ο ΑΠΟΕΛ θα στεφθεί πρωταθλητής εάν κερδίσει τα επόμενα δύο παιχνίδια του με ΑΕΚ (εκτός) και Απόλλωνα (εντός) στις επόμενες δύο αγωνιστικές. Το ιστορικό επίτευγμα της κατάκτησης του έβδομου διαδοχικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά στα χρονικά του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι πιο κοντά από ποτέ, καθώς ο ΑΠΟΕΛ με δύο νίκες στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές κατακτά τον τίτλο, με την προϋπόθεση ότι η μία θα είναι κόντρα στην ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Διαβάστε επίσης: Με σόου Γιάκολις ο ΑΠΟΕΛ «έλιωσε» την Σαλαμίνα και πήγε στο +7! (vid)

Εκπληκτικός ο Ζαχίντ στο πρώτο ημίχρονο θύμισε εμφανίσεις του πρώτου εξαμήνου τις περσινής περιόδου. Πιστώθηκε άλλες δύο ασίστ και απέδειξε ότι διαθέτει μπόλικη ποιότητα. «Φρεσκάδα» έδειξε ο Τάαμαρι, ενώ ο Γιάκολις που βρήκε… στόχο για πρώτη φορά μετά τις 11 Απριλίου 2018 ξεδιπλώνει τις αρετές για τις οποίες τον απέκτησε ο ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ