aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Προτάθηκε το «τέρας» Σίγκουρντσον και αξιολογείται

ΑΠΟΕΛ: Προτάθηκε το «τέρας» Σίγκουρντσον και αξιολογείται

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ θα εξαντλήσει τις τέσσερις μετεγγραφές που δικαιούται κάθε ομάδα να πραγματοποιήσει στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, εάν προκύψουν ποιοτικές επιλογές παικτών, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν. Ο Νορβηγός τεχνικός έθεσε ως προτεραιότητα την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και είναι δεδομένο ότι θ’ αποκτηθεί ένας ακραίος επιθετικός με τον Μίλαν Γέφτοβιτς του Ερυθρού Αστέρα να είναι στη λίστα των υποψηφίων, αλλά να μην αποτελεί προτεραιότητα.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας «Goal.com.cy» τις τελευταίες μέρες προτάθηκε μία περίπτωση κεντρικού αμυντικού που μόνο αδιάφορο δεν άφησε τον νέο προπονητή του ΑΠΟΕΛ. Ο λόγος για τον Ισλανδού στόπερ, Ράγκναρ Σίγκουρντσον. Τον άνθρωπο που τρέλανε κόσμο με τις επιδόσεις του στο Euro 2016 της Γαλλίας με αποτέλεσμα η Φούλαμ να πληρώσει 4.700.000 ευρώ για να τον αγοράσει από την Κρασνοντάρ. Στη ρωσική ομάδα, ο 33χρονος Σίγκουρτσον, έπαιξε από το 2014 έως το 2017 καταγράφοντας 59 συμμετοχές και δύο γκολ. Στην Αγγλία έκατσε για μία σεζόν και μέτρησε 17 συμμετοχές και ένα τέρμα, πριν επιστρέψει ξανά στη Ρωσία και την Ροστόφ το καλοκαίρι του 2017. Τα τελευταία δυόμιση χρόνια μέτρησε 49 συμμετοχές και ένα τέρμα.  

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: O Ίνγκεμπριγκτσεν… έφαγε το κρύο για την Ανόρθωση

Η περίπτωση του πολύπειρου Ισλανδού στόπερ φαίνεται πως αξιολογείται από την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ και μένει να διαφανεί κατά πόσο οι «γαλαζοκίτρινοι» θα προχωρήσουν τις διαδικασίες απόκτησής του. Στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών υπάρχουν οι επιλογές των Μερκή, Σάβιτς, Βούρου και Ιωάννου, με τον τελευταίο να χρησιμοποιείται ως αριστερό μπακ στο ντεμπούτο του Ίνγκεμπριγκτσεν και ενδεχομένως να μονιμοποιηθεί στη συγκεκριμένη θέση από τον Νορβηγό.

Ο Σίγκουρντσον είχε βρεθεί το περασμένο Καλοκαίρι, όπως και σε προηγούμενες μετεγγραφικές περιόδους στο στόχατρο του Ολυμπιακού Πειραιώς, αλλά εν τέλει δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειες απόκτησής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ