aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Πρόταση διετούς δανεισμού για Σαχάρ με €260.000»

ΑΠΟΕΛ: «Πρόταση διετούς δανεισμού για Σαχάρ με €260.000»

Σύμμαχο τον Χάποελ Μπερ Σεβά έχει ο ΑΠΟΕΛ στις προσπάθειες απόκτησης του Μπεν Σαχάρ. Η ισραηλινή ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και επιθυμεί να «ξεφορτωθεί» το ψηλό συμβόλαιο του 30χρονου επιθετικού, ο οποίος ήταν μονίμως ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου την τελευταία πενταετία.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport1.maariv.co.il ΑΠΟΕΛ και Χάποελ Μπερ Σεβά έχουν συμφωνήσει για το καθεστώς της μετεγγραφής και πλέον αναμένεται η απόφαση του έμπειρου επιθετικού. Με βάση το ρεπορτάζ, ο Μπεν Σαχάρ εάν απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ θα παραχωθεί ως δανεικός για δύο χρόνια από την Χάποελ Μπερ Σεβά και ακολούθως θα επιστρέψει στην ισραηλινή ομάδα για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το Καλοκαίρι του 2023.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοσέλιδο ο Τάαμαρι: «Φτιάχνει βαλίτσες για Πειραιά»

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα sport1.maariv.co.il ο ΑΠΟΕΛ θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του Μπεν Σαχάρ, το οποίο είναι κοντά στις 350.000 ευρώ. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στο Ισραήλ στόχος της Μπερ Σεβά είναι να γλυτώσει περίπου 260.000 ευρώ, ποσό που θα πληρώνει ετησίως ο ΑΠΟΕΛ στον ποδοσφαιριστή και το υπόλοιπο ποσό, δηλαδή 90.000 ευρώ θα καταβάλλεται από την νυν ομάδα του.

ΑΠΟΕΛ και Μπερ Σεβά περιμένουν την οριστική απόφαση του Μπεν Σαχάρ και οι ισραηλινοί σημειώνουν πως μόνο εάν ο 30χρονος επιθετικός μετακομίσει στη Λευκωσία θα κινηθούν για απόκτηση άλλου επιθετικού.

«Είναι απόφαση μόνο δική του. Δεν χρειάζεται να κλείσει τίποτα στη Λευκωσία επειδή το συμβόλαιό του θα ισχύει την τρίτη σεζόν με την Μπερ Σεβά, συμπεριλαμβανομένου ενός μπόνους που θα πάρει. Ήξεραν εκ των προτέρων πως πρέπει να καλύψουν τον μισθό του», δήλωσε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.

Επίσης, γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον της Ομόνοιας προ ημερών για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως εξετάζει μόνο πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ