aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πρώτα κατέβασε τα «ρολά» και ακολούθως έκανε γκάφα ο Μπέλετς

ΑΠΟΕΛ: Πρώτα κατέβασε τα «ρολά» και ακολούθως έκανε γκάφα ο Μπέλετς

Αν το ρητό «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» ισχύει και στο ποδόσφαιρο, τότε τα μηνύματα που στάλθηκαν από το Μαυροβούνιο για τον Βιντ Μπέλετς μόνο χαμόγελο μπορούν να σκορπίσουν στον Πάολο Τραμετσάνι και τους φίλους του ΑΠΟΕΛ, έστω και αν λίγο έλειψε να γίνει ο μοιραίος. 

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας στο ντεμπούτο του με την γαλαζοκίτρινη φανέλα, στον πρώτο αγώνα του β΄προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σουτιέσκα, απέδειξε γιατί κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πάολο Τραμετσάνι και πήρε με το «καλημέρα» γάντια βασικού στον ΑΠΟΕΛ «εκθρονίζοντας» τον Μπόι Βάτερμαν.

Σε τρεις περιπτώσεις ο Μπέλετς «απογειώθηκε» και έσωσε την εστία του ΑΠΟΕΛ. Στο 10’ είπε «όχι» σε κεφαλιά του Σόφρανατς, στο 51΄απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Κογιάσεβιτς, ενώ δύο λεπτά αργότερα οριζοντιοποιήθηκε και μάζεψε την μπάλα στην κεφαλιά του Όσμαγιτς.

Διαβάστε επίσης: BINTEO: Πέναλτι, επανάληψη και γκολ από τον Ντε Βινσέντι

Στο 68’ ο Μπέλετς υπέπεσε σε τραγικό λάθος, καθώς δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, γλίστρησε και έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Στην προσπάθεια του να διορθώσει το λάθος του έκανε πέναλτι με τα πόδια στον Όσμαγιτς, το οποίο ευτυχώς για τον ΑΠΟΕΛ δεν εκμεταλλεύτηκε η Σουτιέσκα με τον Νίκολιτς να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έξω.

Αν βάζαμε στη «ζυγαριά» τα υπέρ και τα κατά της πρώτης συμμετοχής του Μπέλετς, αυτή θα έγερνε με το μέρος του Σλοβένου πορτιέρο. Εκ του αποτελέσματος; Ίσως…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ