aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΠΟΕΛ: Προσθέτουν και τον Άρη στους ενδιαφερόμενους για Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: Προσθέτουν και τον Άρη στους ενδιαφερόμενους για Τάαμαρι

Στο… νερόμυλο της μετεγγραφικής παραφιλολογίας με πρωταγωνιστή τον Μούσα Αλ Τάαμαρι, βάζουν και τον Άρη Θεσσαλονίκης οι συνάδελφοι στο «To10.gr», λόγω της αποχώρησης του Γιάννη Φετφατζίδη και της σημασίας που έδωσε ο ΑΠΟΕΛ στο να… φουλάρει τις θέσεις των ακραίων επιθετικών με αποτέλεσμα ο Ιορδανός να μένει στον πάγκο.

Σας παραθέτουμε το απόσπασμα, αφού το υπόλοιπο ρεπορτάζ αναφέρεται στον Ολυμπιακό:

«Σημειώστε πως ενδιαφέρον για τον Αλ Ταμάρι υπάρχει. Αλλά από τον Άρη που μόλις παραχώρησε τον Γιάννη Φετφατζίδη. Τα ίδια αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Το ίδιο ποδοσφαιρικό “concept”. Θέλουν οι κιτρινόμαυροι από τη μια πλευρά τον Ματέο Γκαρσία που γυρίζει σπίτι του. Σκέφτονται τον Αλ Τaαμάρι από την απέναντι. Και στη μέση τον Μπρούνο Γκάμα.

Μεταξύ μας; Θα χαθεί η μπάλα αν προκύψει τέτοιο σχήμα. Παίζει να είναι το ποιοτικότερο σε ολόκληρη την Σούπερ Λιγκ. Καταγράφεται η σκέψη. Μένει να δούμε αν μπορεί να μετατραπεί και σε κάτι παραπάνω.

Ο ΑΠΟΕΛ αν δεν πουλήσει τώρα, ως τις 5 Οκτώβρη θα χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο. Οι απαιτήσεις του δεν μπορεί να είναι ανάλογες με του Ιούνη και του Ιούλη. Προφανώς δημιουργείται ένα πεδίο. Και τα υπόλοιπα θα τα δείξει ο χρόνος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ