aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Προσπάθεια εκμετάλλευσης οι €190.000; Δεν μας τα λένε καλά...

ΑΠΟΕΛ: Προσπάθεια εκμετάλλευσης οι €190.000; Δεν μας τα λένε καλά…

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ο ΑΠΟΕΛ επισημοποίησε το ενδιαφέρον του για τον Σουηδό επιθετικό, Λίνους Χαλένιους.

Οι γαλαζοκίτρινοι σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σουηδία πρόσφεραν στην Σούντσβαλ 190.000 ευρώ για να αποκτήσουν τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, όμως όχι μόνο εισέπραξαν αρνητική απάντηση, αλλά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ούρμπαν Χάγμπλομ, ανέφερε ότι η πρόταση των γαλαζοκιτρίνων ήταν πολύ χαμηλή, πως οι δύο πλευρές (ΑΠΟΕΛ και Σούντσβαλ) δεν είναι καθόλου κοντά και ότι κάποιοι (χωρίς να κατονομάσει αν αναφέρεται στον ΑΠΟΕΛ ή σε άλλες ομάδες) προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σούντσβαλ στο οικονομικό.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Όχι» σε πρόταση €190.000 για Χαλένιους

«Ήταν πολύ άσχημη η προσφορά. Δεν είμαστε καθόλου κοντά. Ξέρουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Λίνους (σ.σ. Χαλένιους) και μερικούς άλλους ποδοσφαιριστές και δεδομένης της κατάστασης (σ.σ. οικονομικής) της οποίας βρισκόμαστε κάποιοι προσπαθούν να το εκμεταλλευθούν», σχολίασε στην εφημερίδα SportExpressen ο τεχνικός διευθυντής της Σούντσβαλ, Ούρμπαν Χάγμπλομ.

Για έναν ποδοσφαιριστή 30 ετών που αγωνίζεται στην τέταρτη από το τέλος ομάδα της Σουηδίας και με εξαίρεση την περσινή χρονιά έφτασε σε διψήφιο αριθμών τερμάτων τελευταία φορά το 2010, μάλλον το ποσό που, όπως υποστηρίζουν οι Σουηδοί, πρόσφερε ο ΑΠΟΕΛ όχι υποτιμητικό δεν είναι, αλλά και μεγάλο. Μάλιστα, το κόστος της μετεγγραφής θα μπορούσε να φτάσει τις 400.000 ευρώ (!) με κάποια μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης των γαλαζοκιτρίνων σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ