aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Προσοχή, «δαγκώνει»

ΑΠΟΕΛ: Προσοχή, «δαγκώνει»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πριν καλά-καλά τελειώσει το τρίτο ημίχρονο του αγώνα με την Ομόνοια και η σκόνη αρχίζει να εξαφανίζεται (;), στον ΑΠΟΕΛ άρχισαν ήδη να μετρούν αντίστροφα για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αύριο στις 19:00, η μπάλα θα στηθεί στη σέντρα του Μακαρείου Σταδίου, με τη νίκη για την ομάδα του Τόμας Ντολ να αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Θα βρει απέναντί της ένα παθιασμένο και οργανωμένο σύνολο, οπότε θα πρέπει να καταβληθεί η μέγιστη προσπάθεια για την επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά. Ο ΑΠΟΕΛ έδωσε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος τον τελευταία ένα μήνα, πανηγυρίζοντας τη νίκη μονάχα μία φορά.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Non-stop για ένα ολόκληρο δίμηνο

Έχασε σημαντικό βαθμολογικό «έδαφος» και ασφαλώς, για να μην δει τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά να ανοίγει περισσότερο, επιβάλλεται να υπερκεράσει το εμπόδιο του μαχητικού Ολυμπιακού. Επιστρέφουν οι Νικόλας Ιωάννου και Αντρέ Βιντιγκάλ, εκτός είναι οι Λούκας Σόουζα, Σάββας Γκέντσογλου και εξαιρετικά αμφίβολος ο Πραξιτέλης Βούρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ