aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Προσέχει για να έχει

ΑΠΟΕΛ: Προσέχει για να έχει

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης, σκέφτεται τον μεθαυριανό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Πάφος FC, ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού γυροφέρνει η μάχη των μαχών της επόμενης Τετάρτης στο ΓΣΠ με την Ομόνοια. Μπορεί το επικείμενο ματς στο «Στέλιος Κυριακίδης» να είναι σημαντικό όσον αφορά στη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής στην Α΄Κατηγορία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει τη σπουδαιότητα του επαναληπτικού παιχνιδιού κόντρα στην «αιώνια» αντίπαλο» για τη φάση τα προημιτελικά του κυπέλλου. Μία διοργάνωση κατά την οποία ο ΑΠΟΕΛ θα… κυνηγήσει ώστε μία ολόκληρη αγωνιστική περίοδος να μην πάει στράφι.

Με αυτό ως γνώμονα, λοιπόν, ο Ελλαδίτης προπονητής δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή οποιουδήποτε παίκτη απέναντι στην Πάφος FC εάν δεν είναι πανέτοιμος. Για παράδειγμα, ο Μάριους Λουντεμό δεν έπαιξε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Εθνικό και ασφαλώς, δεν θα ριχθεί στη μάχη του Σαββάτου σε περίπτωση που υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για την ετοιμότητά του. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, θέλει να πάει στο ματς της χρονιάς έχοντας στη φαρέτρα όσο γίνεται περισσότερα «όπλα» και η ομάδα του να παλέψει για να μετουσιώσει το σκορ του πρώτου αγώνα (1-1) σε πρόκριση στο καρέ του κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: Δημητρίου: «Μην με συνδέεται με οποιονδήποτε υποψήφιο συνδυασμό του ΑΠΟΕΛ!»

Υπενθυμίζουμε πως εκτός από τους Γιώργο Εφραίμ και Τζακ Μπερν που χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν, δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της 28ης αγωνιστικής ούτε ο τιμωρημένος Τζο Γκάρνερ. Τη θέση του Άγγλου φορ που έφτασε ήδη τα πέντε τέρματα, αναμένεται πως θα πάρει ο Μπεν Σαχάρ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Στον «αέρα» η Εκλογική Συνέλευση, εν αναμονή της απόφασης Πετρίδη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ