aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Προσέχει για να… έχει και ο στόχος ενόψει Εθνικού

ΑΠΟΕΛ: Προσέχει για να… έχει και ο στόχος ενόψει Εθνικού

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ επέστρεψαν σήμερα στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» και έπιασαν δουλειά υπό τις οδηγίες του Σωφρόνη Αυγουστή. Το προπονητικό επιτελείου χώρισε την ομάδα σε δύο γκρουπ, σε προσπάθεια να περιοριστούν οι επαφές ανάμεσα στους παίκτες, ενώ για περισσότερη ασφάλεια τα αποδυτήρια παραμένουν κλειστά.

Οι γαλαζοκίτρινοι προσέχουν για να… έχουν, υπό τον φόβο ενδεχόμενη εμφάνισης νέων κρουσμάτων στις τάξεις τους. Πάντως, όσοι είχαν διαγνωστεί πρώτοι θετικοί έχουν βγει από την καραντίνα και έπιασαν δουλειά. Υπολογίζεται πως σε περίπτωση που δεν διαγνωστούν νέα κρούσματα, έως το παιχνίδι με τον Εθνικό θα υπάρχουν αρκετές επιλογές.

Το ματς με τους μπλε είναι ορισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (15/1) στο Δασάκι και ο Κύπριος προπονητής θα δουλέψει με στόχο να παρουσιαστεί η ομάδα του όσο το δυνατόν πιο ανεπηρέαστη από όσα εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες (αγωνιστική αδράνεια λόγω αναβολής των ματς με ΠΑΕΕΚ και Ανόρθωση, παίκτες σε καραντίνα και διακοπή προπονήσεων).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ