aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Προς νέες κινήσεις ενθουσιασμού και ουσίας

ΑΠΟΕΛ: Προς νέες κινήσεις ενθουσιασμού και ουσίας

Έξι μετεγγραφές και δύο επιστροφές (Μιχαήλ, Σάβιτς) ανέβασαν την αισιοδοξία στις τάξεις των οπαδών του ΑΠΟΕΛ ενόψει της νέας σεζόν, όμως η προσπάθεια ενίσχυσης συνεχίζεται. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης επιθυμούν την περαιτέρω ενδυνάμωση του ρόστερ και εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Σκοπεύουν μάλιστα να προχωρήσουν και σε άλλες κινήσεις, που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον ενθουσιασμό. Εξ ου και υπάρχει πρόθεση για αναμονή της υπόθεσης Λούκας Σόουζα, εξ ου και δεν εγκαταλείπεται το ενδεχόμενο επιστροφής του Μούσα Αλ Τάαμαρι (αναγνωρίζοντας πάντοτε πως μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι), εξ ου και η πόρτα για ανανέωση με τον Γκάγιας Ζαχίντ δεν κλείνει ποτέ.

Ο Πετρίδης το δήλωσε πως μεγάλος στόχος του είναι η επιστροφή του ΑΠΟΕΛ στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα άλλωστε, με τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, πως όσο το δυνατόν περισσότερες ποιοτικές επιλογές θα αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας του σκοπού του.

Γι’ αυτό άλλωστε και η τελική μορφή του έμψυχου δυναμικού των γαλαζοκιτρίνων μπορεί να διαμορφωθεί ακόμα και την υστάτη ώρα της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου (31 Αυγούστου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ