aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Προς λήξη συναγερμού και «διπλές» προπονήσεις

ΑΠΟΕΛ: Προς λήξη συναγερμού και «διπλές» προπονήσεις

Ο Ανδρέας Καρώ δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, κάτι που φάνηκε μέσω των ιατρικών εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε.

Έτσι έχει πιθανότητες να είναι έτοιμος για το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τον Εθνικό στις 18 Οκτωβρίου. Κάτι που ανακουφίζει τον Σωφρόνη Αυγουσή, καθώς, μετά τον τραυματισμό των Ραφαέλ Σάντος και Βινίσιους, περιορίστηκαν κατά πολύ οι επιλογές κεντρικών αμυντικών. Από εκεί και πέρα, εξέτισε την τιμωρία του ο Τορνίκε Οκριασβίλι, ενώ επικρατεί αισιοδοξία και για ετοιμότητα του Τομάς ντε Βινσέντι έως το ματς με την ομάδα της Άχνας.

Εν τω μεταξύ, δύο προπονήσεις την ημέρα περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τον ΑΠΟΕΛ εντός της εβδομάδας. Ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Λεωνίδας Παπαδάκης, θα προσπαθήσει να βελτιώσει το επίπεδο φυσικής κατάστασης της ομάδας, δράττοντας την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ντανίλο, η κάθετη πτώση

Τέλος, το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ για την 9η αγωνιστική μεταφέρθηκε το Σάββατο 6 Νοεμβρίου αντί για την Παρασκευή 5 του μήνα. Ο λόγος είναι ότι το ΓΣΠ θα χρησιμοποιηθεί την Πέμπτη (4/11) για το παιχνίδι Ομόνοια-Βασιλεία στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ