aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Προς διαζύγιο με Οκριασβίλι έναντι δύο μηνιάτικων

ΑΠΟΕΛ: Προς διαζύγιο με Οκριασβίλι έναντι δύο μηνιάτικων

Ο χορός των αποχωρήσεων στον ΑΠΟΕΛ δεν σταματά στους ποδοσφαιριστές των οποίων ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαια, αλλά ούτε στον Ντανίλο, ο οποίος είναι στη διαδικασία συζητήσεων με τη διοίκηση για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Τορνίκε Οκριασβίλι. Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε με «θόρυβο», αφού την ανακοίνωση μετεγγραφής του συνόδευσαν εικονίδια βόμβας, όμως η παρουσία του με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα ήταν από μέτρια ώς κακή.

To συμβόλαιο του 30χρονου ποδοσφαιριστή με τον ΑΠΟΕΛ έχει ισχύ μέχρι το Καλοκαίρι του 2024, όμως σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές είναι σε ακτίνα συμφωνίας για την από κοινού λύση της συνεργασίας τους. Ο Οκριασβίλι είναι καταρχήν θετικός για αποχώρηση του από τον Αρχάγγελο έναντι αποζημίωσης με δύο μηνιαίους μισθούς, δηλαδή περίπου 70.000 ευρώ.

Από την περασμένη εβδομάδα είχαν ξεκινήσει οι επαφές ανάμεσα στη διοίκηση και τον παίκτη και όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες μέρες ο Γεωργιανός θα υπογράψει τη συμφωνία για να τερματιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Στο προσκήνιο για τον ΑΠΟΕΛ ο Βαρέλα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ