aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Προς αναπλήρωση των… 18 τερμάτων

ΑΠΟΕΛ: Προς αναπλήρωση των… 18 τερμάτων

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο ΑΠΟΕΛ ενέτεινε την προσπάθειά του για αντικατάσταση των… 18 γκολ που πέτυχε ο Ίγκορ ντε Καμάργκο σε όλες τις διοργανώσεις της λήξασας σεζόν. Στόχος είναι η αναπλήρωση του κενού που αφήνει ο πρώτος σκόρερ του, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από τη στιγμή δε που την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει η προετοιμασία, η διοίκηση θα προσπαθήσει να κλείσει η εκκρεμότητα και να τεθεί το νέο απόκτημα στη διάθεση του Μπρούνο Μπαλταζάρ εγκαίρως.

Διαβάστε επίσης: H επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Ντε Βινσέντι

Χθες, μάλιστα, η πορτογαλική εφημερίδα «Α Βola» έφερε στο φως της δημοσιότητας ενδιαφέρον για τον Νίκολα Στοΐλκοβιτς, ο οποίος απασχολεί και τον Απόλλωνα. Το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από την άλλη αξιόπιστη εφημερίδα της χώρας, «Record». Όπως αναφέρεται λοιπόν, η πρόταση των γαλαζοκιτρίνων είναι η πιο συμφέρουσα για την Μπράγκα, που έχει τα δικαιώματά του. Γίνεται όμως και λόγος για κοστολόγηση του στα 2.500.000 ευρώ, ποσό που δύσκολα θα βγει από το ταμείο του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Δια χειρός Πρόδρομου η πρόταση, €2.500.000 η τιμή του Στοΐλκοβιτς

Όπως και να έχει, αποκτήθηκε από τον πορτογαλικό σύλλογο τον Ιανουάριο του 2016 και σε δύο χρόνια κατέγραψε 57 συμμετοχές και 15 γκολ. Στα μισά της λήξασας περιόδου παραχωρήθηκε δανεικός στην τουρκική Καϊσερίσπορ, έχοντας 13 συμμετοχές ως αλλαγή και πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «To πρωί με ρώτησαν για κάποιον Σάντος…»

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο Σέρβος στράικερ όντως ενδιαφέρει τον σύλλογο της Λευκωσίας, ωστόσο δεν είναι ο μόνος και είπαμε, μόνο εύκολη δεν είναι η απόκτησή του. Άλλωστε, χαρακτηριστική ήταν η χθεσινή ατάκα του Νεκτάριου Πετεβίνου, ο οποίος μίλησε στον Active. «Το πιο σημαντικό είναι πως δεν έχει γραφτεί το όνομα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μας ενδιαφέρουν», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, σε μια προσπάθεια να δείξει πως η προσοχή βρίσκεται σε άλλους στόχους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ