aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΠΟΕΛ: Προοπτική για μακροχρόνια συνεργασία (δηλώσεις)

ΑΠΟΕΛ: Προοπτική για μακροχρόνια συνεργασία (δηλώσεις)

Η συνεργασία του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ με τον Ναυτικό Όμιλο Γλυφάδας παίρνει σάρκα και οστά, ώστε οι γαλαζοκίτρινοι να καταστούν πανίσχυροι στο άθλημα του πόλο.

Πενήντα δύο αθλητές του Ομίλου και του Αργοναύτη Κρήτης (παιδιά που γεννήθηκαν το 1999 και το 2004) βρίσκονται στην Κύπρο και απολαμβάνουν τη φιλοξενία του ΑΠΟΕΛ, ενώ θα υπάρξει κοινή προετοιμασία αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων.

Φυσικά, υπάρχει προοπτική και δυναμική για μία εξαιρετική και μακροχρόνια συνεργασία όλων των εμπλεκομένων σωματείων, ενώ σήμερα θα διεξαχθεί τόμπολα, γιορτή, κοπή βασιλόπιττας και στο τέλος προπόνηση.

Ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας, Μίλτος Κανελλόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «ΟΛΕ» στους 101.1 και τόνισε μεταξύ άλλων: «Μία πολύ καλή προετοιμασία, σε  πολύ καλές συνθήκες, αναπτύξαμε τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους και σιγά-σιγά να προχωρήσουμε σε αγώνες στην Ελλάδα και στην Κύπρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ