aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Προκριματικά και… βλέπουν για τον Μαγυάρο

ΑΠΟΕΛ: Προκριματικά και… βλέπουν για τον Μαγυάρο

Αυτό που ενδιαφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή τον ΑΠΟΕΛ, είναι η καλύτερη δυνατή στελέχωση του ρόστερ και ακολούθως η κατάλληλη προετοιμασία ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Τα υπόλοιπα, και κυρίως η πώληση παικτών όπως ο Ρόλαντ Σάλαϊ, είναι δευτερεύοντα θέματα.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: «Όχι σε €5.000.000 για τον Σάλαϊ»

«Δεν θα πωλήσουμε τώρα τον ποδοσφαιριστή. Θα τον κρατήσουμε τουλάχιστον έως τους πρώτους προκριματικούς γύρους στο Τσάμπιονς Λιγκ και μετά βλέπουμε», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Πρόδρομου Πετρίδη μιλώντας στο «Goal». Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων ξεκαθάρισε μάλιστα πως η προσφορά των €5.000.000 που είχε πρόθεση να καταθέσει γαλλική ομάδα για τον Μαγυάρο άσο δεν ικανοποιεί τον ΑΠΟΕΛ αφού η διοίκηση αξιώνει ακόμη μεγαλύτερο ποσό.

Διαβάστε επίσης: Ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον ΑΠΟΕΛ

Με τα λεγόμενα του Πρόδρομου Πετρίδη, θεωρείται βέβαιο ότι ο Ρόλαντ Σάλαϊ θα αποτελέσει την ακριβότερη πώληση παίκτη που έγινε στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ