aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Προκαλεί ανησυχία, το... μπαλάκι στον Ντολ

ΑΠΟΕΛ: Προκαλεί ανησυχία, το… μπαλάκι στον Ντολ

Στον ΑΠΟΕΛ επενδύουν πάρα πολλά στους Αντρίγια Πάβλοβιτς και Λίνους Χαλένιους. Το γεγονός πως έχουν να σκοράρουν από το παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα που διεξήχθη στις 19 Οκτωβρίου, προκαλεί μία ανησυχία. Ασφαλώς, δεν ξέχασαν αμφότεροι την μπάλα που γνωρίζουν και εκφράζεται η αισιοδοξία πως σύντομα θα ξαναδώσουν λύσεις στο σκοράρισμα. 

Ιδιαίτερα ο Σέρβος σέντερ φορ, ο οποίος μπήκε με φόρα και πέτυχε έως τώρα επτά τέρματα. Απουσίαζε ένεκα των υποχρεώσεων με την εθνική του ομάδα, οπότε δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως θα είναι στην ενδεκάδα με την Πάφος FC. Στο επόμενο όμως παιχνίδι με την Ντουντελάνζ, θα είναι βασικός.

Διαβάστε επίσης: Ντουντελάνζ – ΑΠΟΕΛ: Πληρώνει €150.000 για να γλυτώσει πρόστιμο €500.000

Πάντως, αναμένονται με ενδιαφέρον οι επιλογές του Ντολ στην αρχική ενδεκάδα, καθώς μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Απόλλωνα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Γερμανός είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για τις επιδόσεις της επιθετικής γραμμής του ΑΠΟΕΛ, τονίζοντας πως ενδεχομένως να ήρθε η ώρα για κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν έως τώρα αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης: «Μου είπαν να γράψω πως με έβρισε ο Μπόρδα του ΑΠΟΕΛ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ