aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Προϊδέασε ο Ινγκεμπρίγκτσεν, για να δούμε…

ΑΠΟΕΛ: Προϊδέασε ο Ινγκεμπρίγκτσεν, για να δούμε…

Ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ένωση, είχε προϊδεάσει τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για αλλαγές στο αρχικό σχήμα του σημερινού εξ αναβολής αγώνα με τον Ολυμπιακό (19:00) στο ΓΣΠ, ώστε, όπως είπε, να υπάρξει η καλύτερη δυνατή διαχείριση του ρόστερ για τα πολλά και συνεχόμενα 90λεπτα που έρχονται.

Οπότε, το πιθανότερο είναι να παρατηρηθούν διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα. Μία εξ αυτών θα είναι στο κέντρο της άμυνας, με τον Πραξιτέλη Βούρο που εξέτισε την τιμωρία λόγω καρτών να επιστρέφει δίπλα από τον Γιώργο Μερκή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που πήραν φανέλα βασικού με το Παραλίμνι έχουν το προβάδισμα, αλλά όπως προαναφέραμε, δύο έως τρεις εξ αυτών, μάλλον θα πάρουν ανάσες.

«Το σημαντικό είναι να τρώμε, να κοιμόμαστε, να έχουμε σωστή προπόνηση και θα είμαστε εντάξει στο βαρυφορτωμένο πρόγραμμα. Πρέπει να έχουμε καλή αποκατάσταση. Οι παίκτες προτιμούν να παίζουν αντί να κάνουν προπονήσεις. Μου αρέσει η θέση στην οποία είμαστε», είχε επισημάνει ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σάβιτς, Ζοαοζίνιο, Βιντιγκάλ και Χάνι. Ο πρώτος δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί γιατί δεν ήταν δηλωμένος στη λίστα όταν θα διεξαγόταν το ματς με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Αύγουστο. Ο δεύτερος είναι τραυματίας, ο τρίτος έχασε προπονήσεις, οπότε στερείται ετοιμότητας και ο τέταρτος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ιορδανίας. Υπενθυμίζουμε πως ο Σάβιτς δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε στο επόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση (12/1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ