aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΠΟΕΛ: Προετοιμασία στην Αθήνα (pics)

ΑΠΟΕΛ: Προετοιμασία στην Αθήνα (pics)

Μεγάλη βδομάδα με προετοιμασία στην Αθήνα και σκληρές διπλές προπονήσεις θα κάνουν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΑΠΟΕΛ. Μετά από πρόσκληση του ΑΝΟ Γλυφάδας, και μέσα στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας των δύο Ομίλων, το οποίο ξεκίνησε από τον περασμένο Σεπτέμβρη, οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες της αγωνιστικής και προαγωνιστικής  ομάδας του Σωματείου μας,  βρίσκονται στην Αθήνα για κοινή προετοιμασία με τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Ως γνωστό η αγωνιστική ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας, με αποστολή 52 αθλητών, είχε φιλοξενηθεί από το Τμήμα Κολύμβησης του ΑΠΟΕΛ την εβδομάδα των Χριστουγέννων στη Λευκωσία για κοινό πρόγραμμα προπονήσεων με τη δική μας ομάδα. Αυτό το Πάσχα, ήταν η σειρά του Ομίλου της Γλυφάδας να προσκαλέσει τον ΑΠΟΕΛ στην Ελλάδα για προετοιμασία.

Είναι φανερό ότι οι δύο Όμιλοι συνεργάζονται άψογα από την πρώτη στιγμή της έναρξης της συνεργασίας τους και το πρόγραμμα ανάπτυξης και υποστήριξης των αθλητών των δύο ομάδων έχει τεράστια οφέλη από αυτή τη συνεργασία.

Την περασμένη Κυριακή, οι αθλητές του ΑΠΟΕΛ που βρίσκονται στην Αθήνα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους πολυεθνείς αγώνες νέων που έλαβαν χώρα στο «Καπαγέροφ» του Πειραιά και υποστήριξαν από τις κερκίδες τους αθλητές της κυπριακής αποστολής που συμμετείχαν.

Ανάμεσα στους νέους που έλαβαν μέρος στους αγώνες με τα χρώματα της κυπριακής αποστολής ήταν και ο κολυμβητής του ΑΠΟΕΛ Αντρέας Κυλίλης που αγωνίστηκε στα 200 και 400 μέτρα ελεύθερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ