aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πρόδρομος Πετρίδης εφτά μήνες μέτά!

ΑΠΟΕΛ: Πρόδρομος Πετρίδης εφτά μήνες μέτά!

Λύνει τη σιωπή του και βγαίνει μπροστά μετά τις 29 Οκτωβρίου 2020 ο Πρόδρομος Πετρίδης, όταν μίλησε τελευταία φορά στην εκπομπή «Χωρίς VAR» στην Cablenet. Η φετινή σεζόν ήταν γεμάτη από φουρτούνες για τον ΑΠΟΕΛ στη χειρότερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας του τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων δέχθηκε έντονη κριτική με τον Θεόδωρο Κυριακίδη να δείχνει πρόθεση διεκδίκησης του διοικητικού θώκου, όμως στην πορεία έκανε πίσω.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν στο πηδάλιο της ποδοσφαιρικής εταιρείας κάτι που θα επισημοποιηθεί στη Γενική Συνέλευση της Τρίτης. Στη συνέντευξη Τύπου το πρωί της Δευτέρας (31/5, 11:00) ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ θα αναφερθεί σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Θα αναφερθεί στο χρέος και το πλάνο της διοίκησης σε ότι αφορά τη διαχείριση των επόμενων χρόνων, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ήδη ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει δηλώσει απόλυτα υπεύθυνος για όσα θα γίνουν από τώρα και στο εξής, αναφορά που μαρτυρά ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε ότι έχει να κάνει με τις μετεγγραφές και γενικότερα στα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ