aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Προχωρούν για τους επόμενους, οι μετεγγραφές που επείγουν

ΑΠΟΕΛ: Προχωρούν για τους επόμενους, οι μετεγγραφές που επείγουν

Η επιστροφή του Μαρίνου Ουζουνίδη στην Κύπρο, δεν σηματοδοτεί μονάχα την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας (πραγματοποιήθηκαν ήδη αιματολογικές εξετάσεις και τεστ για τον κορωνοϊό).

Ο Ελλαδίτης προπονητής ενημερώνει κατ’ ιδίαν πλέον τη διοίκηση για τις συζητήσεις που είχε με ποδοσφαιριστές που είτε συμφώνησαν με την ομάδα, είτε θέλει να τους προσθέσει στο ρόστερ, δρομολογώντας από κοινού τις επόμενες κινήσεις μετά και από την επισημοποίηση της απόκτησης των δύο στόπερ, του Βραζιλιάνου Ραφαέλ Σάντος (δανεικός από Φλαμένγκο) και του νεαρού Ελλαδίτη Κώστα Αποστολάκη.

Επείγει πλέον η απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ενός επιθετικού, προσδοκώντας στον ΑΠΟΕΛ ότι έως το τέλος της εβδομάδας θα κλείσουν και οι δύο βασικές εκκρεμότητες. Την Πέμπτη (2/7) θα πραγματοποιηθούν και οι καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις και την Παρασκευή το πρόγραμμα «λέει» προπόνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ