aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Προχωρημένος σχεδιασμός, σπρώχνει για τους επόμενους

ΑΠΟΕΛ: Προχωρημένος σχεδιασμός, σπρώχνει για τους επόμενους

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ περίμεναν ότι κατά τη χθεσινή παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, όλο και κάποιο νέο θα «έσκαγε» αναφορικά με τις μετεγγραφές. Δεδομένου ότι θεωρούνται δεδομένες οι προσθήκες των Βιντ Μπέλετς, Κίνγκσλεϊ Σαρφό και Αμέλ Μούγιανιτς.

Αντί αυτού ο αντιπρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων, Γιώργος Σταμάτης, δήλωσε το εξής: «Δεν υπάρχει κάτι να ανακοινώσουμε προς το παρόν. Να πούμε ότι ο σχεδιασμός συνεχίζεται, μιλάμε με κάποιους στόχους και όταν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση, θα οργανώσουμε μια νέα διάσκεψη για να παρουσιάσουμε τις νέες μεταγραφές. Θα είναι μαζεμένες οι ανακοινώσεις».

Η τοποθέτηση του υψηλόβαθμου διοικητικού στελέχους του συλλόγου της Λευκωσίας φανερώνει ότι ο μετεγγραφικός σχεδιασμός είναι πολύ προχωρημένος. Ταιριάζει γάντι άλλωστε και με το χθεσινό ρεπορτάζ της «Goal News», σύμφωνα με το οποίο οι Μπέλετς, Σαρφό και Μούγιανιτς προπονούνται ήδη με τη νέα ομάδα τους. Οι δύο πρώτοι είναι ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής και περιμένουν πολλά οι γαλαζοκίτρινοι από αυτούς στην ερχόμενη σεζόν. Όσο για τον τρίτο, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το βασικό σκέλος της προετοιμασίας στη Σόφια και ο Σωφρόνης Αυγουστή θα πάρει τις αποφάσεις του.

Ο Κύπριος προπονητής σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, πέραν της προσπάθειας για σέντερ μπακ, σπρώχνουν και για ενίσχυση με εξτρέμ. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι επικρατεί αισιοδοξία για θετική κατάληξη των επαφών με τους στόχους που έχουν τεθεί.

Εν κατακλείδι, ο μετεγγραφικός σχεδιασμός των γαλαζοκιτρίνων είναι πολύ προχωρημένος και μένει να φανεί εάν όντως επιλεγούν οι μαζεμένες ανακοινώσεις ή, ακόμα και η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων σε συνέντευξη Τύπου. Προς το παρόν, νεοαποκτηθέντες με κάθε επισημότητα είναι μόνο οι Ντάλσιο Γκόμες και Χοσέ Κρέσπο. Έως την ερχόμενη Τρίτη, που θα αναχωρήσει η αποστολή για τη Σόφια, υπολογίζεται από τους ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ ότι ο αριθμός θα αυξηθεί σημαντικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ