aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Προανήγγειλε αποχωρήσεις ο Πετεβίνος – Οι μετεγγραφές και το συμβόλαιο του Μιλόγεβιτς

ΑΠΟΕΛ: Προανήγγειλε αποχωρήσεις ο Πετεβίνος – Οι μετεγγραφές και το συμβόλαιο του Μιλόγεβιτς

Δεν βιάζονται στον ΑΠΟΕΛ για τις μετεγγραφές Ιανουαρίου με τον Νεκτάριο Πετεβίνο να αναλύει το σκεπτικό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Μιλώντας στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων προανήγγειλε αποφόρτιση του ρόστερ, ενώ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και το συμβόλαιο του Σέρβου προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Η πρωτοχρονιά ήταν γεμάτη από δουλειά. Το τετραήμερο ρεπό οι παίκτες το πήραν την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά από τις 27 του μήνα οι παίκτες έβγαλαν τις ημέρες στο γήπεδο.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Φαβορί είμαστε στα χαρτιά και αυτό πλέον έχει γίνει κατανοητό. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανένα παιχνίδι σε αυτό το πρωτάθλημα και αν δεν είσαι μέσα στον αγώνα, το μυαλό, όση ποιότητα και αν έχεις δεν θα κερδίσεις. Είμαστε στην κορυφή, ο αντίπαλος είναι στις τελευταίες θέσεις και έχει ρίσκο γιατί δεν έχει να χάσει κάτι».

Για μεγγγραφικά και πιθανότητα αποχωρήσεων: «Δεν βιαζόμαστε ιδιαίτερα. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που θα ξεκαθαρίσουν αυτές τις ημέρες και μετά θα προχωρήσουμε. Ψάχνουμε για το ενδεχόμενο να προστεθεί ένας επιθετικός, όμως όπως αντιλαμβάνεστε και μαθαίνοντας και τον κ. Μιλόγεβιτς, ούτε αυτός βιάζεται και ψάχνει μια περίπτωση που θα του δώσει τα πράγματα που θέλει. Είχε σκιαγραφήσει κατά κάποιο τρόπο τη δική του φιλοσοφία ο κ. Μιλόγεβιτς, που είχε πει ότι η μετεγγραφική του Ιανουαρίου είναι η πιο δύσκολη περίοδος. Πρέπει να βάζουμε όλες τις παραμέτρους, γιατί μπορεί να βρεις ένα παίκτη που δεν μπορεί να υποστηρίξει το μπάτζετ σου. Θα γίνουν κάποιες επιλογές να αποφορτιστεί το ρόστερ με παίκτες που είναι αδρανείς, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες εάν θα είναι αποδεσμεύσεις ή δανεισμοί. Κάποια παιδιά που θα μπορούσαν να πάρουν χρόνο συμμετοχής εάν είχαμε και την Ευρώπη έμειναν σχεδόν αδρανείς. Και ο κ. Μιλόγεβιτς έχει μια φιλοσοφία να κρατά μια ισορροπία».

Για το συμβόλαιο του Μιλόγεβιτς: «Είναι μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό είναι θέμα της διοίκησης και του προπονητή. Σαφώς και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Αν θέλουν και οι δύο πλευρές δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Εμάς ο στόχος μας τώρα είναι άλλος, τα άλλα έρχονται από μόνα τους. Εγώ έτσι όπως το εισπράττω, ο κ. Μιλόγεβιτς βρήκε αυτό που έψαχνε από πλευράς πρόκλησης και σαφώς και έχει και την προοπτική αν κατακτήσει το πρωτάθλημα να πάει παραπέρα. Του αρέσει και όπως λέει και ο ίδιος, βλέπει τους παίκτες σαν παιδιά του. Σαφώς υπάρχουν όλα τα στοιχεία αυτή τη στιγμή μιας υγιούς σχέσης».

Για τα αγωνιστικά ενόψει Ολυμπιακού: «Ο Ντβάλι είναι αμφίβολος, ο Γουίλερ είχε κάποια ενόχληση. Θα δούμε για τον Φεράρι αν θα είναι έτοιμος. Ο Μαρκίνος θα απουσιάσει λόγω καρτών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ