aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πριν τον Φακινέτι ή άλλον, η αποχώρηση…

ΑΠΟΕΛ: Πριν τον Φακινέτι ή άλλον, η αποχώρηση…

Ο Μίκαελ Φακινέτι είναι στην μετεγγραφική «ακίδα» του Ντομένικο Τέτι με τον Ιταλό να ξεχωρίζει την περίπτωση του αριστεροπόδαρου αμυντικού της Τουν. Ο 27χρονος Ελβετός που αγωνίζεται τόσο ως αριστερός μπακ, αλλά και ως κεντρικός αμυντικός βολιδοσκοπήθηκε από τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ και μάλιστα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία.

Το κατά πόσο θα αποτελέσει το δεύτερο απόκτημα των γαλαζοκιτρίνων στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο θα το δείξει ο χρόνος.

«Όταν γραφτεί ένα όνομα για τον ΑΠΟΕΛ και ισχύει τότε μέσα στις επόμενες ώρες ακολουθεί και η ανακοίνωση. Πέρασαν 24 ώρες όμως δεν προέκυψε κάτι. Δεν γνωρίζω το τι κάνει ο κύριος Τέτι αυτή τη στιγμή. Μπορεί και να μην αποκτήσουμε κανένα ποδοσφαιριστή», ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Διαβάστε επίσης: Πάει… ενάντια στην εξαετία κυριαρχίας του ο ΑΠΟΕΛ

Επομένως, τα πάντα είναι ρευστά σε ότι αφορά το σκηνικό στο μέτωπο των προσθαφαιρέσεων στο «γαλαζοκίτρινο» ρόστερ. Και για να έχει δικαίωμα μετεγγραφής ο ΑΠΟΕΛ με ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών θα πρέπει πρώτα να προκύψει αποχώρηση παίκτη από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό. Εφόσον γίνει αυτό, αν δεν αφορά το όνομα του Ρέζα, ο οποίος έμεινε ξανά εκτός αποστολής, θα πρόκειται για έκπληξη.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το 27-4 που… τρομάζει

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ