aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Πράσινο» της ΟΥΕΦΑ, η Τζιλάνι για τα τεστ κορωνοϊού

ΑΠΟΕΛ: «Πράσινο» της ΟΥΕΦΑ, η Τζιλάνι για τα τεστ κορωνοϊού

Όταν από τους τρεις εκπρόσωπους μίας χώρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις οι δύο έχουν αποκλειστεί από την ΟΥΕΦΑ λόγω αυξημένων θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού τότε το ζητούμενο για την τρίτη ομάδα δεν είναι αν θα προκριθεί στο παιχνίδι της, αλλά αν αυτό θα αρχίσει.

Επομένως, η ανακοίνωση της Τζιλάνι για τα αρνητικά αποτελέσματα των ποδοσφαιριστών της και το πράσινο «φως» από την ΟΥΕΦΑ για διεξαγωγή του αποψινού αγώνα (20:00) με τον ΑΠΟΕΛ στην Πρίστινα δικαιολογημένα αποτελεί την κύρια και σημαντικότερη είδηση στα αθλητικά δρώμενα του Κοσόβου.

Η ανακοίνωση της Τζιλάνι: «Η Τζιλάνι ανακοινώνει ότι μετά τους χθεσινούς ελέγχους με άδεια της UEFA ολόκληρη η ομάδα είχε αρνητικά αποτελέσματα στο τεστ κορωνοϊού. Μετά την επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων η ομάδα μας πήρε το πράσινο φως για να πραγματοποιήσει τον αγώνα του α’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ απόψε με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ