aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πουρσαϊτίδης καλεί Μάκη!

ΑΠΟΕΛ: Πουρσαϊτίδης καλεί Μάκη!

Σάββας Πουρσαϊτίδης καλεί Μάκη Παπαϊωάννου, με τον οποίον συνεργάστηκαν μαζί στη Νέα Σαλαμίνα. Να τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Πολλές είναι οι αλλαγές στον ΑΠΟΕΛ, που ξεκίνησαν να γίνονται ορατές από τον Ιανουάριο.

Είναι γεγονός πως ο Ελλαδίτης προπονητής, από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του, προσπάθησε να αλλάξει τη μετεγγραφική φιλοσοφία των γαλαζοκιτρίνων. Το πρώτο που έκανε και μάλιστα θα επαναλάβει και τη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ήταν να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με σαφώς περισσότερους μάνατζερ. Θέλοντας έτσι να μεγαλώσει τον αριθμό των επίλογων που θα είχε μπροστά του.

Διαβάστε επίσης: Σάβιτς – Μιχαΐλοβιτς: Έπιασε τόπο η προετοιμασία στον Αρχάγγελο…

Από εκεί και πέρα, είναι πιθανό να προχωρήσει για το καλοκαίρι σε μία κίνηση, που θα ήθελε να έκανε τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά δεν μπορούσε λόγω χρόνου.

Είναι γεγονός πως ο Πουρσαΐτιδης είναι συνηθισμένος να δουλεύει με τεχνικό διευθυντή ή, τέλος πάντων με μοντέλο που κάποιος άλλος κάνει την πρώτη αξιολόγηση των προτεινόμενων παικτών. Μετά κάνει την επιλογή από μικρή λίστα ο «Πούρσα» και στη συνέχεια κάποιος άλλος αναλαμβάνει το οικονομικό κομμάτι.

Διαβάστε επίσης: Παρέδωσε την τελική μελέτη ο Δημητρίου / Το ποσό των οφειλών και το πλάνο βιωσιμότητας

Έτσι, λοιπόν με δεδομένο αυτό, ο Ελλαδίτης σκέφτεται να εισηγηθεί την πρόσληψη του Παπαϊωάννου, με τον οποίο δούλεψαν αρμονικά κατά το παρελθόν στον σύλλογο της Αμμοχώστου, ώστε να επαναληφθεί η επιτυχημένη συνεργασία τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ