aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Πούρσα», βάζεις στοίχημα;

ΑΠΟΕΛ: «Πούρσα», βάζεις στοίχημα;

Αν ληφθούν υπ’ όψιν οι ποδοσφαιριστές που βάσει συμβολαίου ανήκουν στον ΑΠΟΕΛ μπορεί να γίνει λόγος για σχεδόν πλήρες ρόστερ. Η ανάγνωση των ονομάτων, όμως, δικαιολογεί τη χρήση ερωτηματικού αναφορικά με την απόδοσή τους στη σεζόν 2021-22. Είναι, με άλλα λόγια, τα στοιχήματα που θα προσπαθήσει να κερδίσει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης:

Βούγιαντιν Σάβιτς: Επιστρέφει από τον δανεισμό του στην Ολίμπια Λουμπλιάνα και όλα συνηγορούν ότι θα του δοθεί η ευκαιρία που δεν είχε την προηγούμενη σεζόν. Ο Σέρβος αμυντικός θα πρέπει να δώσει περισσότερα από όσα στην ημιτελή σεζόν 2019-20, όταν σε καμιά περίπτωση η αγωνιστική παρουσία του δεν ήταν ανάλογη του υψηλού μισθού του.

Τζακ Μπερν: Για τον Ιρλανδό μέσο γράφονται εγκωμιαστικά σχόλια από τους συμπατριώτες του, ωστόσο στον ΑΠΟΕΛ δεν πρόλαβε να τα επιβεβαιώσει στον λίγο χρόνο που αγωνίστηκε προτού τραυματιστεί. Είναι λοιπόν ένα στοίχημα κατά πόσο ο 25χρονος κεντρώος θα δικαιώσει τον προκάτοχό του Ελλαδίτη προπονητή, Μικ Μακάρθι, ο οποίος τον είχε επιλέξει τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.

Φρανσίς Ουζόχο: Μετά από πολύμηνο τραυματισμό, μπορεί να εκληφθεί ως μεταβατική περίοδος η απογοητευτική παρουσία του Νιγηριανού τερματοφύλακα κατά τη λήξασα σεζόν. Οι γαλαζοκίτρινοι ευελπιστούν πως θα δικαιωθούν για την απόκτησή του, περιμένοντάς τον να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις.

Τομάς ντε Βινσέντι: Ο ποδοσφαιριστής της πρώτης θητείας… αγνοείται. Από την επιστροφή και εντεύθεν παρουσιάζεται αγνώριστος. Ίσως το μεγαλύτερο στοίχημα από όλα, καθώς ένας «Ντέβι» από τα παλιά μπορεί να ανεβάσει πολύ την ποιότητα του ΑΠΟΕΛ.

Ντιεμερσί Εντονγκαλά: Όλα είναι ανοιχτά με τον Κογκολέζο εξτρέμ. Ψάχνει, αλλά (προς το παρόν) δεν βρίσκει ομάδα να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του. Σε περίπτωση που παραμείνει λοιπόν, θα χρειαστεί να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του και να τη σταθεροποιήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ