aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Που κτυπά η «γαλαζοκίτρινη» καρδιά

ΑΠΟΕΛ: Που κτυπά η «γαλαζοκίτρινη» καρδιά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά τη χθεσινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές πήραν τριήμερο ρεπό, δίνοντας ραντεβού στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» για τη Δευτέρα. Η προσοχή, πλέον, βρίσκεται στου διεθνείς παίκτες. Ο Μούσα Αλ Τάαμαρι, εκτός από χθεσινό ματς με την Αυστραλία, το πρόγραμμα της Ιορδανίας «λέει» Κινεζική Ταϊπέι την Τρίτη (18:00). 

Αύριο, οι Γιώργος Εφραίμ, Γιώργος Μερκής, Νικόλας Ιωάννου θα έχουν παιχνίδι με τη Σκωτία (16:00) και την Τρίτη, εκτός έδρας, με το Βέλγιο (21:45). Οι Ρομάν Μπέζιακ και Βιντ Μπέλετς συμμετέχουν στις προπονήσεις της Σλοβενίας, η οποία αντιμετωπίζει αύριο της Λετονία εντός έδρας (19:00) και την Τρίτη, εκτός έδρας, την Πολωνία (21:45). Ο Αντρίγια Πάβλοβιτς που βρίσκεται στην αποστολή της Σερβίας, πέραν από το ψεσινό παιχνίδι με το Λουξεμβούργο, το αγωνιστικό πρόγραμμα «λέει» άλλο ένα ματς την Κυριακή με την Ουκρανία (16:00).

Με την Εθνική Ιορδανίας Κ23 βρίσκεται ο Ομάρ Χάνι. Χθες, ήταν βασικός στη νίκη με 2-1 επί του Μπαχρέιν (έγινε αλλαγή), στο πλαίσιο του Dubai International Friendly Championship. Ο ακραίος του ΑΠΟΕΛ έχει μπροστά του άλλα τρία παιχνίδια τις επόμενες μέρες απέναντι σε Ουζμπεκιστάν, Συρία και Ιράκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ