aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Πού είναι ο Εντονγκαλά;»

ΑΠΟΕΛ: «Πού είναι ο Εντονγκαλά;»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δεν ήταν λίγοι οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ που έψαχναν τον Ντιεμερσί Εντονγκαλά στο παιχνίδι με την Πάφος FC, μπας και αλλάξει προς το καλύτερο η αγωνιστική εικόνα της ομάδας τους. «Μα πού είναι ο Εντονγκαλά;», ρωτούσαν, ανοίγοντας μάλιστα συζητήσεις στις σελίδες κοινωνικής διχτύωσης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν έκρινε σκόπιμο τη χρησιμοποίηση του βραχύσωμο πλάγιου επιθετικού. Έριξε στο ματς ως αλλαγή τους Γιώργο Εφραίμ, Χρίστο Γουίλερ και Αντχε Νούχιου, αφήνοντας αδρανής τον Κονγκολέζο.

Προφανώς, η μη χρησιμοποίησή του δεν έχει να κάνει με την αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ερμή όταν έγινε αλλαγή (κλώτσησε το μικρόφωνο της cablenet), αφού οι άλλοι δύο «απείθαρχοι» στο ίδιο παιχνίδι, Γκάγιας Ζαχίντ και Ομέρ Ατζίλι, έπαιξαν.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Χατζηλούκας δεν είναι στην απ΄έξω…

Ο Ελλαδίτης προπονητής είτε για λόγους τακτικής είτε ήθελε να του περάσει κάποια μηνύματα, δεν τον έριξε στη μάχη. Πρόκειται για παίκτη που επένδυσε αρκετά ο ΑΠΟΕΛ, όχι μόνο για την τρέχουσα σεζόν, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι 3ετούς διάρκειας, μέχρι και τον Μάιο του 2023.

Είναι πολύ πιθανόν, ο Εντονγκαλά να αποτελέσει μία εκ των αλλαγών στην ενδεκάδα που προτίθεται να κάνει ο Ουζουνίδης στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Το θέμα δεν είναι ασφαλώς το ποιοι θα παίξουν στο ματς της 8ης αγωνιστικής, αλλά εάν θα αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές τους αυτοί που θα πάρουν εντολές για να μπουν στον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Γιατί είναι αλήθεια πως οι πλείστοι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες μέχρι στιγμής.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ/Ουζουνίδης: Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ