aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πόσα δίνει για τον Χάνι και πόσα ζητούν οι Ιορδανοί

ΑΠΟΕΛ: Πόσα δίνει για τον Χάνι και πόσα ζητούν οι Ιορδανοί

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Σκληρό… πόκερ μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Αλ Φαϊσαλί για τον 19χρόνο Ιορδανό επιθετικό, Ομάρ Χάνι. Οι συζητήσεις βρίσκονται εδώ και μέρες στο επίκεντρο των δημοσιευμάτων τόσο στην Κύπρο, όσο και την Ιορδανία. 

Το προ ημερών ταξίδι του Πρόδρομου Πετρίδη στο Αμμάν αναβλήθηκε και λόγος είναι οι ψηλές οικονομικές απαιτήσεις που έχει η διοίκηση των Ιορδανών. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο ΑΠΟΕΛ είναι διατεθειμένος να δώσει ένα ποσό κοντά στις €350.000, ενώ η διοίκηση της Αλ Φαϊσαλί αξιώνει για την παραχώρηση του  ποδοσφαιριστή γύρω στις €450.000 – €500.000. Βέβαια, η συμφωνία βρίσκεται στα σκαριά, καθώς η διαφορά είναι μικρή και εφόσον υπάρχει καλή διάθεση από τις δύο πλευρές αναμένεται να καλυφθεί.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικά στο «Goal» o Γκιγκίεβιτς: «Ίδιος με τον Τάαμαρι ο Χάνι!»

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο ΑΠΟΕΛ τα έχει βρει σε όλα με τον Χάνι για πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας και πλέον το μόνο που απομένει είναι να τα βρουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ