aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πόνεσαν τα μάτια του…

ΑΠΟΕΛ: Πόνεσαν τα μάτια του…

Άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση το τελευταίο διάστημα, πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΑΠΟΕΛ. Με αποτέλεσμα να απολέσει άλλους δύο σημαντικούς βαθμούς. Η άγονη ισοπαλία με αντίπαλο την Καρμιώτισσα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη, μάλιστα στο ΓΣΠ. Ο απολογισμός του ΑΠΟΕΛ στην έδρα του είναι τραγικός. Από τους 12 βαθμούς που διεκδίκησε (4 αγώνες), μάζεψε μόλις τρεις από ισάριθμες ισοπαλίες (Πάφος FC 1-1, ΑΕΛ 0-0, Καρμιώτισσα 0-0). Δέχθηκε και την ήττα από τον Άρη (0-1). Σε τέσσερα ματς πέτυχε μόλις 1 γκολ. Ποιος; Ο ΑΠΟΕΛ, που θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Η προχθεσινή τραγική εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ ήταν υπό το βλέμμα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός, που παρακολούθησε το παιχνίδι από τα επίσημα θεωρεία μαζί με τους συνεργάτες του, έδειχνε προβληματισμένος και απορούσε για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ. Πόνεσαν τα μάτια του νέου προπονητή των γαλαζοκιτρίνων και σίγουρα θα διαπίστωσε πως η ομάδα που ανέλαβε χρειάζεται μπόλικη δουλειά και τη βοήθειά του για να ανακάμψει άμεσα.

Με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα της Λευκωσίας δεν μπορεί να έχει μεγάλες προσδοκίες στη σεζόν. Δεν είχε ούτε αρχή, ούτε τέλος. Δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Στα θετικά, εάν μπορούν να υπάρχουν μετά από μια τέτοια κάκιστη εμφάνιση, τα τρεξίματα που έβγαλε η ομάδα, δείχνοντας ότι έχει δυνάμεις. Επόμενο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ είναι την Τρίτη με τον ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος στο «Αμμόχωστος», για την α’ φάση του Κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ