aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πολλά νεύρα, λίγη μπάλα. Ο Τραμετσάνι αδίκησε τον εαυτό του  

ΑΠΟΕΛ: Πολλά νεύρα, λίγη μπάλα. Ο Τραμετσάνι αδίκησε τον εαυτό του  

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ο Πάολο Τραμετσάνι κέρδισε πολλές φορές τα εύσημα τόσο για την αγωνιστική μεταμόρφωση του ΑΠΟΕΛ, όσο και για τον χαρακτήρα του εντός και εκτός γηπέδων. Ο Ιταλός προπονητής με την συμπεριφορά του είχε «κλέψει» τις εντυπώσεις και δικαίως γράφτηκαν και ειπώθηκαν αρκετά για τον προπονητή και άνθρωπο Πάολο Τραμετσάνι.

Η εικόνα του Ιταλού από την αρχή της αναμέτρησης του ΑΠΟΕΛ με την Πάφος FC δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Έστω κι αν θύμωσε με κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, με την επιλογή του να τα βάζει με τον διαιτητή, τον βοηθό διαιτητή, τον τέταρτο διαιτητή, ακόμα και με τον αντίπαλο προπονητή αδίκησε τον εαυτό του και την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Καταγγέλλει τη διαιτησία για πέραν των 10 σημείων ο ΑΠΟΕΛ

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα η νευρικότητα στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ μεταφέρθηκε και στο γήπεδο. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν κακώς στο πρώτο ημίχρονο. Η Πάφος FC δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από τους γαλαζοκίτρινους που δυσκολεύονταν να ελέγξουν τον ρυθμό και να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Διαβάστε επίσης: Το επεισόδιο, η ποινή στον Τραμετσάνι και οι δύο απώλειες του ΑΠΟΕΛ (pics)

Στην επανάληψη και χωρίς τον Τραμετσάνι στον πάγκο ο ΑΠΟΕΛ βελτιώθηκε. Έκλεισε την Πάφο στο «καβούκι» της, κυκλοφόρησε την μπάλα και μέχρι το 60’ έδειχνε κυρίαρχος. Ο Ανγούλο στο 62’, κόντρα στη ροή του αγώνα, έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ την Πάφο και ακολούθως παρά την πίεση του ΑΠΟΕΛ δεν υπήρχε η λύση στο γκολ.

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας απώλεια με αντίπαλο ομάδα της δεύτερης εξάδας του πρωταθλήματος για τον ΑΠΟΕΛ και χαμένη ευκαιρία για τους γαλαζοκίτρινους να ανοίξουν την «ψαλίδα» από τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Λεμεσού λίγο μετά την «σφαλιάρα» της Πάφου FC στον ΑΠΟΕΛ γνώριζε και αυτή την τρίτη φετινή ήττα της στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σε δύο εντός έδρας παιχνίδια με Αλκή και Πάφο ο ΑΠΟΕΛ σκόραρε μόλις μία φορά και αυτό είναι το το ανησυχητικό για τους γαλαζοκίτρινους. Χωρίς τον Τραμετσάνι στον πάγκο στα παιχνίδια με Δόξα (την ερχόμενη Τετάρτη για το κύπελλο) και Ένωση Νέων Παραλιμνίου το επόμενο σαββατοκύριακο ο ΑΠΟΕΛ καλείται να δείξει σημάδια ανάκαμψης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ