aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: «Πόκερ» με τρεις παίκτες που καθορίζουν το πλάνο

AΠΟΕΛ: «Πόκερ» με τρεις παίκτες που καθορίζουν το πλάνο

Εβδομάδα εξελίξεων σε ότι αφορά τα θέματα ανανεώσεων συμβολαίων είναι η επόμενη στον ΑΠΟΕΛ. Μετά τον τελικό κυπέλλου της Τετάρτης (22/5) με την ΑΕΛ θα αρχίσουν να κλείνουν, θετικά ή αρνητικά, ένα-ένα τα ανοικτά κεφάλαια με τους ποδοσφαιριστές των οποίων εκπνέει το συμβόλαιο.

Αλωνεύτης και Μερκής θα υπογράψουν νέο μονοετές συμβόλαιο και ακολούθως το βάρος θα πέσει στους Βάτερμαν, Μοράις και Καρλάο. Τρεις ποδοσφαιριστές που είναι εκ των πρωταγωνιστών στις επιτυχίες των γαλαζοκιτρίνων τα τελευταία χρόνια και όπως λέχθηκε δημόσια είναι στη λίστα του Ντομένικο Τέτι με τους παίκτες που οι πρωταθλητές θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ.

Για τον καθένα ισχύουν διαφορετικά δεδομένα, όμως υπάρχει μία κοινή συνισταμένη. Και στους τρεις θα προταθεί συμβόλαιο με μειωμένες απολαβές και εναπόκειται σε αυτούς κατά πόσο θα την αποδεχθούν.

Διαβάστε επίσης: Μερκής: «Ξέρω να σέβομαι την ιστορία της κάθε ομάδας που αγωνίστηκα»

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι και οι τρεις αποτελούν βασικά «γρανάζια» της γαλαζοκίτρινης μηχανής και η κατάληξη που θα έχουν οι επαφές για το μέλλον τους θα καθορίσουν και το μετεγγραφικό πλάνο του ΑΠΟΕΛ. Εφόσον αποχωρήσει ο Βάτερμαν οι πρωταθλητές θα ενισχυθούν στη θέση του «άσου» και ήδη φημολογείται πως ο Φράνσις Ουζόχο που αγωνίζεται στην Ανόρθωση ως δανεικός από την Λα Κορούνια δεν αφήνει αδιάφορη την ομάδα της Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: «Μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο ο Καζού, δεν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ