aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΠΟΕΛ Ποδηλασία: Δύο πρωταθλήματα και δύο δεύτερες θέσεις

ΑΠΟΕΛ Ποδηλασία: Δύο πρωταθλήματα και δύο δεύτερες θέσεις

Σημαντικές διακρίσεις είχε το τμήμα ποδηλασίας ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα δρόμου αντοχής που διεξήχθη την Κυριακή 07 Μαΐου στην περιοχή Αναλιώντα.

Τον ΑΠΟΕΛ εκπροσώπησαν οχτώ ποδηλάτες και οι τέσσερεις κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο. Δυο πρώτες και ισάριθμες δεύτερες θέσεις ήταν ο απολογισμός του τμήματος.

Η σημαντικότερη διάκρισης προήλθε από τον Πολύβιο Γρηγοριάδη που τερμάτισε 1ος στην Κατηγορία Master 3 και Overall και φόρεσε τη φανέλα του πρωταθλητή. Ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε ακόμα ένα πρωτάθλημα, με τον Σάββα Ζένιο στους Παίδες. Ο νεαρός ποδηλάτης της ομάδας μας παρέλαβε και το κύπελλο που κατέκτησε την περασμένη Παρασκευή, αλλά λόγω ένστασης δεν έγινε η απονομή.

Παράλληλα, η Ελένη Ανδρέου και ο Κώστας Ριαλάς τερμάτισαν δεύτεροι στην Κατηγορία Κορασίδων και Master 3 αντίστοιχα. Ο Ριαλάς πανηγύρισε ακόμα μια διάκριση, την 3η θέση στην Κατηγορία Overall.

Ο αρχηγός του τμήματος Κωνσταντίνος Αντωνίου ήταν ο μεγάλος άτυχος της ημέρας. Αν και βρισκόταν στις πρώτες θέσεις του αγώνα και σε τροχιά μεταλλίου, δυστυχώς εγκατέλειψε στον 4ο γύρο, λόγω μηχανικού προβλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ