aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πλησιάζει (πάλι) σε δεξιό μπακ

ΑΠΟΕΛ: Πλησιάζει (πάλι) σε δεξιό μπακ

Όλο διαρρέει ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι κοντά σε δεξιό μπακ-χαφ και όλο δεν κλείνει. Είναι γεγονός ότι, σε αντίθεση με τα τάχιστα χτυπήματα σε άλλες θέσεις, η βαλίτσα πήγε μακριά για τον ακραίο οπισθοφύλακα. Η τελευταία πληροφόρηση που έχουμε, πάντως, είναι ότι για ακόμη μία φορά έχει βρεθεί ποδοσφαιριστής που πληροί τις προδιαγραφές του Σάββα Πουρσαϊτίδη και ότι οι επαφές είναι προχωρημένες.

Μάλιστα, μας λέχθηκε πως εντείνονται οι προσπάθειες για να κλείσει αμέσως και να βρεθεί στο Πράβετς από την αρχή του βασικού σκέλους της προετοιμασίας των γαλαζοκιτρίνων. Μεθαύριο είναι προγραμματισμένη η πτήση για τη Βουλγαρία, κάτι που παραπέμπει στο συμπέρασμα πως τα επόμενα 24ωρα ίσως αποδειχτούν κρίσιμα για το τέλειωμα της σημαντικής εκκρεμότητας του μετεγγραφικού σχεδιασμού.

Ενδεχόμενη θετική κατάληξη των συζητήσεων και κατά συνέπεια έγκαιρη ενσωμάτωση του εκλεκτού δεξιού μπακ στις προπονήσεις θα ολοκληρώσουν ιδανικά το βασικό στάδιο των προσθηκών του ΑΠΟΕΛ. Ο Ελλαδίτης προπονητής θα δουλέψει στη βαλκανική χώρα με το ρόστερ στελεχωμένο σε κάθε θέση και θα απομένουν οι τελευταίες πινελιές, που θα προστίθενται στην πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ