aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Πληροφορίες για προβοκάτσια, θα προασπίσουμε τα συμφέροντα μας»

ΑΠΟΕΛ: «Πληροφορίες για προβοκάτσια, θα προασπίσουμε τα συμφέροντα μας»

Με ανακοίνωση του ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει ότι οι πληροφορίες περί προβοκάτσιων στο ντέρμπι του Σαββάτου (5/5) με την ΑΕΛ συνεχίζονται και η διοίκηση είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να προασπίσει τα συμφέροντα του.

Καλεί εκ νέου την Αστυνομία να δώσει την πρέπουσα προσοχή και στους επιτηρητές ιδιαίτερα αυστηροί.

Διαβάστε επίσης:Οι εκλεκτοί του Μπαλταζάρ για το ντέρμπι με ΑΕΛ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

Ως διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ οφείλουμε να προειδοποιήσουμε δημόσια για κάποια θέματα που αφορούν στον αυριανό αγώνα και ταυτόχρονα να επιστήσουμε την προσοχή προς όλους τους φορείς.

Καταρχήν είναι με ικανοποίηση που διαπιστώσαμε ότι η Αστυνομία και η ΚΟΠ αξιολογώντας ορθά τις πληροφορίες συγκάλεσαν σήμερα νέα σύσκεψη ασφαλείας όπου συζητήθηκαν επισταμένα συγκεκριμένες ενέργειες.

Διαβάστε επίσης:«Απέρριψε πρόταση του ΑΠΟΕΛ για Φλοράν»

Επειδή όμως οι πληροφορίες περί προβοκάτσιων συνεχίζονται, οφείλουμε να προειδοποιήσουμε άπαντες ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει τα πάντα για να προασπίσει τα συμφέροντα του.

Καλούμε ξανά την Αστυνομία να δώσει την πρέπουσα προσοχή και τους επιτηρητές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και αυστηροί ως προς την επίδειξη ταυτότητας και εισιτηρίου. Ταυτόχρονα επαναλαμβάνουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα έχει αυξημένο αριθμό δικών του επιτηρητών τόσο στην Είσοδο 1 όσο και στην Είσοδο VIP και σε διάφορους χώρους της κερκίδας που θα φιλοξενήσει τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί το οτιδήποτε τότε υπάρχει εντολή να επέμβουν για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα της ομάδας μας.

Καλούμε και τον κόσμο μας να αναφέρει το οτιδήποτε θεωρεί ως ύποπτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ