aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πλήγμα με Βιγιαφάνιες, μα μαθημένα τα βουνιά από τα χιόνια

ΑΠΟΕΛ: Πλήγμα με Βιγιαφάνιες, μα μαθημένα τα βουνιά από τα χιόνια

Μόνο επιπόλαιο δεν αποδείχθηκε το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε ο Λούκας Βιγιαφάνιες στο ντέρμπι με τον Άρη. Οι μυϊκές ενοχλήσεις επέστρεψαν και μοιραία, ο Αργεντινός άσος του ΑΠΟΕΛ χάνει τα δύο τουλάχιστον επόμενα παιχνίδια απέναντι σε Ομόνοια (1/5) και Πάφος FC (6/5).

Άλλος ένας τραυματισμός του Αργεντινού και μάλιστα στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βλέπει τον έμπειρο μέσο, ο οποίος ταίριαξε καταλλήλως με τον Κίνγκσλι Σαρφό στη μεσαία γραμμή, να χάνει και πάλι πολύτιμα παιχνίδια και για ακόμη μία φορά θα κληθεί να βρει λύση.

Μαθημένα όμως τα βουνά από τα χιόνια, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σέρβος προπονητής έπρεπε να καλύψει το κενό του Βιγιαφάνιες. Σύμφωνα με τα πεπραγμένα του σε προηγούμενες περιπτώσεις, η λύση μπορεί να δοθεί είτε με επιστροφή του Ντάλσιο στον άξονα είτε με χρησιμοποίηση του Μπεν στο αρχικό σχήμα.

Ο τελευταίος πάντως παρουσιάζεται έξω από τα νερά του μετά τον τραυματισμό, αλλά οι γαλαζοκίτρινοι ελπίζουν πως σύντομα θα βρει ξανά τα πατήματά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ