aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πλήγμα με Σόουζα, πρόβλημα και με Άλεφ

ΑΠΟΕΛ: Πλήγμα με Σόουζα, πρόβλημα και με Άλεφ

«Πληγές» και μάλιστα έντονες άφησε στον ΑΠΟΕΛ το εξ αναβολής ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ (0-0). Πρόβλημα τραυματισμού (κάκωση στο γόνατο) αποκόμισε ο Λούκας Σόουζα και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο βδομάδες.

Θυμίζουμε πως για τον Βραζιλιάνο μέσο υπήρξε κρούση από ατζέντη ο οποίος εκπροσωπεί ομάδα της Κίνας και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να φτάσει πρόταση στα γραφεία του ΑΠΟΕΛ για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Όπως επανέλαβε το πρωί της Πέμπτης (6/2) ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μέχρι στιγμής δεν επανήλθε ο εκπρόσωπος της ασιατικής ομάδα με επίσημη προσφορά. Πάντως, είτε παραμείνει κάτοικος «Αρχαγγέλου» είτε όχι ο Λούκας Σόουζα θα χάσει τα ντέρμπι που ακολουθούν με ΑΕΚ (εκτός) και Απόλλωνα (εντός).

Μυϊκό πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Άλεφ ντος Σάντος και νοουμένου πως το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Αρένα» είναι σε δύο ημέρες, το Σάββατο (8/2) η συμμετοχή του Βραζιλιάνου μέσου κρίνεται αμφίβολη. Το θετικό για τον Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν είναι πως μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάικ Γένσεν, ο οποίος εκτός απροόπτου θα πάρει φανέλα βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ