aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πλήγμα με Εφραίμ και Αστίθ (αποστολή)

ΑΠΟΕΛ: Πλήγμα με Εφραίμ και Αστίθ (αποστολή)

Ο Γιώργος Εφραίμ θα μείνει για 6 έως 8 εβδομάδες εκτός γηπέδων αφού η ιατρική διάγνωση έδειξε ρήξη στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Ο διεθνής άσος μπήκε σε στάδιο θεραπείας και υπολογίζεται πως θα χάσει όλους τους αγώνες του πρώτου γύρου στα πλέι οφ.

Είναι σημαντική απώλεια καθώς πρόκειται για έναν εκ των ποιοτικότερων παικτών στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Στον Ινιάκι Αστίθ διεγνώσθη κάκωση δευτέρου βαθμού στον ώμο και θα μείνει εκτός γηπέδων για 3-4 εβδομάδες.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν σήμερα φυσιοθεραπεία και εννοείται πως έμειναν εκτός αποστολής ενόψει του σημερινού αγώνα, όπως και ο επίσης τραυματίας Βινίσιους Ολιβέιρα (ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και ασκήσεις στο γυμναστήριο).

Από εκεί και πέρα, με απογευματινή προπόνηση, ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (18:00) παιχνίδι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η αποστολή του Τόμας Κρίστιανσεν: Πάρντο Βάτερμαν, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Λάγο, Μερκής, Ιωάννου, Γιαμπερέ, Μοράις, Κάνιας, Αρτυματάς, Εμπεσίλιο, Αλωνεύτης, Γιαννιώτας, Βάντερ, Μπερτόλιο, Παπαφώτης, Σωτηρίου, Ντε Καμάργκο, Μπαράλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ