aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πλάνο για προπονητή και τεχνικό διευθυντή, ακυρώθηκε η συνεδρία

ΑΠΟΕΛ: Πλάνο για προπονητή και τεχνικό διευθυντή, ακυρώθηκε η συνεδρία

Δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για το βράδυ συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου του ΑΠΟΕΛ. Οι διεργασίες των διοικούντων κτυπούν από το πρωί κόκκινο και υπάρχουν δύο ειλημμένες αποφάσεις.

Πρόσληψη νέου προπονητή και πρόσληψη τεχνικού διευθυντή ούτως ώστε να διαφοροποιηθεί ο πολυσυζητημένος τρόπος λειτουργίας των γαλαζοκιτρίνων στα θέματα προγραμματισμού. Μένει να διαφανεί που θα δοθεί προτεραιότητα, καθώς προτείνονται δεκάδες ονόματα προπονητών και μάλιστα η διοίκηση φαίνεται πως έχει κτυπήσει την πόρτα του Ελλαδίτη, Σάββα Παντελίδη, χωρίς να σημαίνει πως είναι ο μοναδικός στη λίστα των υποψηφίων.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαλταζάρ και τα λεφτά του «ράγισαν» την σχέση «Καραβίδα»-Πετρίδη

Όσον αφορά το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή στο παρελθόν δεν δούλεψε στον ΑΠΟΕΛ όταν προσλήφθηκαν οι Νασιμέντο και Λορένθο και στη διοίκηση επιρρίπτεται ευθύνη για εμπλοκή στο έργο τους.

Ερωτηματικό παραμένει για το μέλλον της συνεργασίας με τον Τόζα Σάμπουριτς από την στιγμή που έχει παρθεί απόφαση για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Όλα τα κεφάλαια θα «τρέξουν» τις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ