aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πιθανή ανατροπή με το μέλλον του Μπάλογκ

ΑΠΟΕΛ: Πιθανή ανατροπή με το μέλλον του Μπάλογκ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

H Παλέρμο, που «άλλαξε χέρια» τρεις φορές μέσα στην ίδια αγωνιστική περίοδο, υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική (Serie C) από την Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIGC) για διοικητικές παρατυπίες. Κάτι που θα φέρει, μοιραία, αρκετές αποχωρήσεις παικτών.

Ο Νόρμπερτ Μπάλογκ, που ανήκει στην Παλέρμο, στη φετινή σεζόν αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ με τη μορφή δανεισμού και το καλοκαίρι επιστρέφει. Το συμβόλαιο του Ούγγρου επιθετικού με τον σύλλογο της Σικελίας ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2020, αλλά μετά από τις εν λόγω εξελίξεις, εμφανίζεται αρκετά προβληματισμένος, οπότε όλα είναι πιθανά. Επί της παρούσης, στον ΑΠΟΕΛ αναμένουν το οριστικό ξεκαθάρισμα της υπόθεσης. Από εκεί και πέρα, θα εξαρτηθεί από το συμβόλαιο του παίκτη και εάν θα πωληθεί ως περιουσιακό στοιχείο.

Διαβάστε επίσης: «Τρέχουν» στον ΑΠΟΕΛ, τα σενάρια για προετοιμασία και η κατάσταση του Τάαμαρι

Η Παλέρμο, υποβιβασθείσα από τη Serie A την περασμένη σεζόν, ολοκλήρωσε την παρουσία της στην κανονική περίοδο της εφετινής Serie B κατακτώντας την τρίτη θέση και μαζί με αυτήν το δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ ανόδου, ενώ επρόκειτο να παίξει τον πρώτο αγώνα της την επόμενη εβδομάδα.

Αντ’ αυτού, όμως, η Πειθαρχική Επιτροπή της FIGC αποφάσισε ότι η ομάδα θα καταλάβει την τελευταία θέση στην κατάταξη των 19 ομάδων, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί. «Ο σύλλογος δέχθηκε κυρώσεις για μια σειρά διοικητικών παρατυπιών από μερικούς πρώην διευθυντές», ανακοίνωσε η Επιτροπή. Να σημειωθεί ότι εκ μέρους του συλλόγου της Σικελίας δεν υπήρξε άμεση αντίδραση, καθώς μια προσφυγή εκ μέρους της οδηγεί σε αναβολή των πλέι οφ.

Ο ιδιοκτήτης της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, πούλησε τον σύλλογο στον βρετανικό όμιλο Sport Capital έναντι του συμβολικού τιμήματος των 10 ευρώ (11,23 δολ.), τον περασμένο Δεκέμβριο. Τρεις μήνες αργότερα η κυριότητα μεταφέρθηκε στους συνεργάτες του Τζαμπαρίνι, Ντανιέλα ντε Άντζελι και Ρίνο Φόσκι, ενώ την περασμένη εβδομάδα η εταιρεία άλλαξε εκ νέου χέρια, καταλήγοντας στην Arkus Network.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ