aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πισωγύρισμα για τον Ντε Βινσέντι

ΑΠΟΕΛ: Πισωγύρισμα για τον Ντε Βινσέντι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ 

Ο Τόμας ντε Βινσέντι συμπληρώνει αισίως έναν μήνα αποχής από την αγωνιστική δράση. Παρόλο που οι αρχικές εκτιμήσεις δεν παρέπεμπαν σε ανησυχητικό πρόβλημα, οι ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο δεν υποχώρησαν σε σημείο που να επιτρέψουν στον παίκτη να κερδίσει μία θέση στην αποστολή. Με αυτά και με αυτά, ο Αργεντινός επιθετικός έχασε τα ντέρμπι με Ανόρθωση και ΑΕΛ, καθώς επίσης το πρόσφατο παιχνίδι με την Αλκή.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο παίχτης που «διώχνει» ο Γιάκολις

Σύμφωνα με τις ενδείξεις είναι πολύ πιθανόν να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή και για το εντός έδρας ματς με την Πάφος FC που θα διεξαχθεί το Σάββατο. Ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο ταλαιπώρησαν τον «Ντέβι» και στην αρχή της τρέχουσας σεζόν, τις ξεπέρασε και ακολούθως είχε ξαναμπεί στο ιατρικό δελτίο ένεκα θλάσης β’ βαθμού. Ασφαλώς και πρόκειται για σοβαρή απώλεια στη μεσοεπιθετική γραμμή. Είναι ποδοσφαιριστής που στην καλή του μέρα δίνει τεράστια ώθηση στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης, με την απουσία του στα δύο τελευταία παιχνίδια να ήταν εμφανής.

Ενόψει του αγώνα με την Πάφος FC, δεν υπολογίζονται από τον Πάολο Τραμετσάνι οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Λούκας Σόουζα και Νικόλας Ιωάννου. Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ