aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πήρε τον μανδύα του ηγέτη ο Νατέλ

ΑΠΟΕΛ: Πήρε τον μανδύα του ηγέτη ο Νατέλ

Ο υποτιμημένος στην Κορίνθιανς Λέο Νατέλ αποδεικνύει και στη δεύτερη θητεία στον ΑΠΟΕΛ το πόσο χρήσιμος ποδοσφαιριστής είναι. Ιδιαίτερα με το «απρόβλεπτο» παιχνίδι του. Μπήκε με τη μία στο σύνολο και με εξαίρεση τον αγώνα της πρεμιέρας, όπου δεν ήταν διαθέσιμος, στους υπόλοιπους «κατάπιε» κάθε δευτερόλεπτο! Παίρνει πολλές επιθέσεις, αγωνίζεται με τρομερή αυτοπεποίθηση, είναι εκρηκτικός, καθόλου διστακτικός, έχοντας ταυτόχρονα βελτιώσει και τις αμυντικές του επιδόσεις σε σχέση με την προ τριετίας παρουσία του στην ομάδα της Λευκωσίας.

Προσθέστε και την καλή αίσθηση του χώρου στο παιχνίδι του και, πρωτίστως, την ικανότητα να επιστρέφει μέχρι τον χώρο του κέντρου, αποτελώντας αφετηρία οργανωμένων επιθετικών ενεργειών.

Το τεχνικό τιμ του ΑΠΟΕΛ κρίνει ότι είναι κομβικής σημασίας να γίνει ο Βραζιλιάνος σταθερότατο σημείο αναφοράς, αφού έτσι η επιθετική γραμμή θα προκαλεί πραγματικούς πονοκεφάλους στις αντίπαλες άμυνες. Στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση, για παράδειγμα, ο Νατέλ αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό, κινήθηκε και στις δύο πλευρές του γηπέδου, προκαλώντας ρήγματα στην αμυντική διάταξη της αντιπάλου. Δεν το έπραξε μόνο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αλλά και σε άλλα παιχνίδια, ίσως με λιγότερη συχνότητα.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος πήρε νωρίς-νωρίς τον μανδύα του ηγέτη στην επιθετική γραμμή της ομάδας, εκείνου που εν ολίγοις θα αποφασίζει για την τύχη της. Επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» πλήρως συνειδητοποιημένος τι ακριβώς σημαίνει ΑΠΟΕΛ και κυρίως πεισμωμένος ώστε η φετινή σεζόν να τον εκτοξεύσει εκ νέου αγωνιστικά, δίνοντας παραλλήλως απαντήσεις και στην Κορίνθιανς, ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματά του.

Ο Νατέλ, εν ολίγοις, προσπαθεί να πάρει από το χεράκι τον ΑΠΟΕΛ και να τον οδηγήσει όσο μπορεί ψηλότερα. Σίγουρα δεν φτάνει μόνος του ώστε να γίνουν υπερβάσεις, καλείται να τραβήξει μαζί του και τους υπόλοιπους ή, αν προτιμάτε, να τον ακολουθήσουν οι πλείστοι συμπαίκτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ