aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πήρε την κατάσταση στα χέρια του

ΑΠΟΕΛ: Πήρε την κατάσταση στα χέρια του

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της θερινής μετεγγραφικής περιόδου, υπάρχουν ξεκάθαρες ενδείξεις ότι οι επόμενες μέρες κρύβουν περαιτέρω εξελίξεις όσον αφορά στις αλλαγές στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ. Όσοι κάνουν κουμάντο κατάλαβαν ότι απαιτούνται κινήσεις ουσίας. Ο Πρόδρομος Πετρίδης είναι αποφασισμένος να δώσει τα απαιτούμενα επιπρόσθετα «εργαλεία» στον Μαρίνο Ουζουνίδη (διαπίστωσε ελλείψεις και υπέδειξε θέσεις) ώστε να ξεπεραστούν οι συννεφιασμένες ημέρες.

Οι Εμίλιο Ενσούε και Αρτούρ Ζορζ είναι οι τελευταίες χρονικά προσθήκες των γαλαζοκιτρίνων, που έχουν ξεκάθαρη διάθεση να συνεχίσουν δραστήριοι στο πάρε–δώσε μέχρι και τη μεθεπόμενη Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου, ημέρα που κλείνει το μετεγγραφικό παράθυρο. Ο 26χρονος Πορτογάλος αμυντικός, Ζορζ, που αγωνιζόταν με επιτυχία στη Βιτόρια Σετούμπαλ, υπέγραψε χθες συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Θέμα χρόνου είναι η μετεγγραφή του Μαροκινού μέσου Ανουάρ Μοχάμεντ Τουχαμί (δανεικός από τη Βαγιαδολίδ) και του Πορτογάλου μπακ Αντρέ Ζεράλντες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), με τον αριθμό των νέων προσώπων κατά την τρέχουσα περίοδο να εκτοξεύεται στους 15! Από εκεί και πέρα; Το… μενού περιλαμβάνει την απόκτηση ενός φορ (και βλέπουν). Στον ΑΠΟΕΛ περιμένουν τον 32χρονο Ισπανό Πέδρο Κόντε για να δώσει απάντηση άμεσα. Εάν αυτό δεν συμβεί, θα γίνει στροφή σε άλλη λύση. Προτάσεις έγιναν και σε άλλους παίκτες. Στο διάστημα που απομένει μέχρι την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου, εκτός από αφίξεις θα υπάρξουν και (περαιτέρω) αποχωρήσεις από το ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Oπαδοί «ακύρωσαν» τη μετεγγραφή Ζοζούλια λόγω σχέσης του με ναζί

Ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και αυτό, όπως λέει, πρέπει να το έχουν υπόψιν όλοι οι παίκτες της ομάδας. Δηλαδή; Οφείλουν να έχουν πάθος και δυναμισμό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο. Θέλει να βλέπει παίκτες που απολαμβάνουν να παίζουν ποδόσφαιρο στον ΑΠΟΕΛ, παίκτες που τιμούν τη φανέλα, είναι επαγγελματίες, δίνοντας ό,τι έχουν για να βοηθήσουν. Όσοι δεν το πράξουν, όπως αφήνεται να διαρρεύσει, θα έχουν συνέπειες.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Παίρνει Ανουάρ με εξωπραγματική ρήτρα αγοράς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ