aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πιο λίγοι μα πολύ πιο αισθητοί

ΑΠΟΕΛ: Πιο λίγοι μα πολύ πιο αισθητοί

Περάν από τη νίκη στον αγώνα με την Πάφος FC στον ΑΠΟΕΛ κρατούν και την παρουσία των οργανωμένων οπαδών στο νότιο πέταλο του ΓΣΠ. Πάντως, η παρουσία των «πορτοκαλί» δεν ήταν ικανή για να σπάσει το ρεκόρ μεγαλύτερης προσέλευσης σε εντός έδρας αγώνα του ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το ΓΣΠ τα συνολικά εισιτήρια στο παιχνίδι με την Πάφος FC, για την 5η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ήταν 8.581. Σχεδόν χίλιοι περισσότεροι ήταν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Απόλλωνα. Συγκεκριμένα, συνολικά διατέθηκαν 11.393 εκ των οποίων οι 9.683 ήταν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.

Όσον αφορά το νότιο πέταλο, στον αγώνα με την Πάφο η παρουσία των «πορτοκαλί» ήταν 2.872, ενώ στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην ίδια κερκίδα (δηλαδή τη νότια) φιλοξενήθηκαν 3.127. Αν και ο αριθμός εισιτηρίων που διατέθηκαν στο παιχνίδι με την Πάφος FC ήταν λιγότερος ο παλμός στην εξέδρα ήταν μεγαλύτερος και τα ντεσιμπέλ πολύ ψηλότερα. Εφόσον ο ΑΠΟΕΛ παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου είναι δεδομένο ότι στην πορεία θα καταρριφθεί το φετινό ρεκόρ μεγαλύτερης προσέλευσης οπαδών σε ένα από δύο εντός έδρας παιχνίδια με ΑΕΚ και Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ