aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πιο ισορροπημένος, πιο ποιοτικός και με μεγαλύτερο «ταβάνι»

ΑΠΟΕΛ: Πιο ισορροπημένος, πιο ποιοτικός και με μεγαλύτερο «ταβάνι»

Εντυπωσιακά άρχισε ο ΑΠΟΕΛ την προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων. Οι εφτάκις σερί πρωταθλητές επικράτησαν με το εμφαντικό 3-0 της κυπελλούχου ΑΕΛ, έχοντας τρεις διαφορετικούς σκόρερ (Σόουζα, Μιχαΐλοβιτς, Πάβλοβιτς) και έκαναν ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Έχοντας υπόψη τη δυναμικότητα του αντιπάλου, την απουσία αρκετών διεθνών τις προηγούμενες μέρες και τις ιδιαιτερότητες μίας πρεμιέρας πρωταθλήματος η ομάδα του Τόμας Ντολ πήρε θετικό πρόσημο και έστειλε με το «καλημέρα» μήνυμα στις ομάδες που θα επιδιώξουν να τον ρίξουν από τον θρόνο.

Με τον Τάαμαρι να πραγματοποιεί ίσως τη χειρότερη εμφάνιση του στο εγχώριο πρωτάθλημα, εμφανώς επηρεασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ο ΑΠΟΕΛ δείχνει να «ξεκολλά» από πάνω του την ετικέτα της ομάδας που εξαρτάται από τις ορέξεις του Ιορδανού.

Ο φετινός ΑΠΟΕΛ είναι σαφώς πιο ισορροπημένη ομάδα σε σχέση με πέρυσι, με αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να καθορίσουν παιχνίδια και με ωριμότητα να κερδίζει παιχνίδια στα οποία φαινομενικά δείχνουν και είναι ζόρικα. Ο Αντρίγια Πάβλοβιτς με μία ασίστ και ένα γκολ δείχνει ότι είναι ο επιθετικός που τόσο έλειψε πέρυσι από το γαλαζοκίτρινο ρόστερ, ενώ ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς κερδίζει τον τίτλο της μετεγγραφής – αποκάλυψης. Ο Ελβετός είναι σταθερός σε απόδοση και έχει ποδοσφαιρικό θράσος.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Σάβιτς, Άλεφ, Ντε Βινσέντι και Εφραίμ, οι οποίοι είναι εκτός ομάδας έχουν να δώσουν πράγματα και αποδεικνύουν το βάθος στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ. Ο Τόμας Ντολ δεν μένει ικανοποιημένος σε απόλυτο βαθμό και είναι ένα δείγμα των δυνατοτήτων του φετινού ΑΠΟΕΛ. Να κερδίζει 3-0 εντός έδρας την ΑΕΛ, με τον κορυφαίο του παίκτη σχεδόν να έχει τυπική παρουσία στο γήπεδο και να κάνει οικονομία δυνάμεων για τον αγώνα που έρχεται με την Ντουντελάνζ.

Καθόλου άσχημα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ