aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Πήγε για το «θαύμα», αλλά υπέκυψε από πρώην γαλαζοκίτρινο

AΠΟΕΛ: Πήγε για το «θαύμα», αλλά υπέκυψε από πρώην γαλαζοκίτρινο

Η Χάποελ Μπερ Σεβά θα είναι ο αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον οι γαλαζοκίτρινοι δεν πέσουν θύμα μίας από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου στον επαναληπτικό της Πέμπτης με την Φλόρα Ταλίν στην Εσθονία.

Οι ισραηλινοί δέχθηκαν βαριά ήττα με 5-0 στον πρώτο αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όμως δεν ύψωσαν λευκή πετσέτα στον επαναληπτικό που έγινε το βράδυ της Τρίτης στο Ισραήλ. Προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Όγκου στο 14’ και Μπεν Μάσατ στο 34’, ενώ κυριάρχησαν πλήρως και είχαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Διαβάστε επίσης: Ποια ομάδα έχει τους περισσότερους οπαδούς (αποτελέσματα έρευνας)

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ένας πρώην γαλαζοκίτρινων, ο Μάριο Μπούντιμιρ, σκόραρε μειώνοντας σε 2-1 για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έβαλε ταυτόχρονα «ταφόπλακα» στα όνειρα της Μπερ Σεβά. Μάλιστα, στο 53’ ο Ιζέτ ισοφάρισε για τους Κροάτες, οι οποίοι με συνολικό σκορ 5-2 πήραν την πρόκριση στον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: «Καμία πρόταση για Σάλαϊ, κανένα ανοικτό μέτωπο για επιθετικό» (vids) 

Δείτε τo γκολ του Μάριο Μπούντιμιρ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ