aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πετρίδης και αρχηγοί τ’ ανέλυσαν όλα, εκτός από ένα φλέγον θέμα

ΑΠΟΕΛ: Πετρίδης και αρχηγοί τ’ ανέλυσαν όλα, εκτός από ένα φλέγον θέμα

Πήρε την κατάσταση στα χέρια του ο Πρόδρομος Πετρίδης! Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ συναντήθηκε με τους Γιώργο Εφραίμ, Στάθη Αλωνεύτη, Τόμας ντε Βινσέντι και Νικόλα Ιωάννου και τους ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί μετά το lockdown στο ποδόσφαιρο.

Οι τέσσερις αρχηγοί των «γαλαζοκιτρίνων» ενημερώθηκαν πλήρως από τη διοίκηση για την απώλεια εσόδων που αντιμετωπίζει ο ΑΠΟΕΛ από την έναρξη της πανδημίας μέχρι και σήμερα, καθώς και για τις προβλεπόμενες οικονομικές απώλειες που θα προκύψουν τους αμέσως επόμενους μήνες. Τους έγινε ενημέρωση για το πάγωμα των πληρωμών των δόσεων από την κύρια χορηγό εταιρεία στην αγωνιστική φανέλα, καθώς και για τις απώλειες εσόδων που προέκυψαν από τη μη διεξαγωγή των αγώνων σε εισιτήρια και σε πωλήσεις προϊόντων.

Ουσιαστικά, διοίκηση και αρχηγοί τα είπαν και τ’ ανέλυσαν όλα, εκτός από ένα φλέγον θέμα και έχει να κάνει με το «ψαλίδι» στους μισθούς των παικτών και το μέχρι πού θα φτάνει. Αυτό θα γίνει μόνο όταν ενημερώσει η Κυβέρνηση ανακοινώσει τις αποφάσεις τις σε ό,τι έχει να κάνει με τον χώρο του αθλητισμού, ώστε να θέσει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ σε εφαρμογή το κατάλληλο πλάνο διαχείρισης της κατάστασης για τους επόμενους μήνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ